Care este strategia lui Zanni la Survivor România?! Cât a slăbit Maria Chițu în Republica Dominicană

elena marin si zanni conflict
Elena Marin și Zanni continuă conflictele la Survivor România 2021

Maria Chițu l-a dat de gol pe Zanni și a spus care este strategia Faimosului pentru a câștiga competiția din Republica Dominicană.

Maria Chițu și Elena Marin au rămas singurele fete de la Survivor România și au început să se împrietenească, chiar dacă pe traseu sunt rivale. Ce spune Războinica despre strategia lui Zanni de a câștiga marele premiu?

Care este strategia lui Zanni la Survivor România?!

După o nouă ceartă la Survivor România, Elena Marin a cedat psihic și a spus că nu poate continua în acest fel jocul din Republica Dominicană.

Cu toate că Zanni și Sebastian Chitoșcă continuă să o ia în derâdere, dansatoarea reușește să rămână puternică și are un singur țel, acela de a merge până în finală.

Citeste si: Oana Roman pleacă din România?! "Voi face asta! Dar cât e mama, mai stau."

elena marin si maria chitu
Maria Chițu îi ia apărarea Elenei Marin la Survivor România[Sursa foto: playtech.ro]

Elena Marin a găsit o alinare în Maria Chițu, chiar dacă cele două concurente sunt rivale pe traseu.

Astfel, Faimoasa i-a spus ce anume o macină și cum va putea totuși să treacă peste problemele pe care le-a întâmpinat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Îmi dau seama că am ramas singură și că îmi va fi foarte greu atât la joc, cât și în camp, cât și în a avea discuții și în a mă exprima și a spune ceea ce simt nu doar cu ei ci cu oricare dintre ei! Am o vorba pe care mi-o amintesc de la

tati, întotdeauna ăla care este mai deștept cedează!

Citeste si: Zanni își spune punctul de vedere după Consiliul de Eliminare de la Survivor România. Cum arată picioarele Elenei Marin după 6 luni petrecute în Republica Dominicană?

Ce să fac? Să stau să ne batem în discuții, ba nu că eu cred asta despre tine, ba nu că eu cred asta, că asta e adevărat… N-am cum! Singurul lucru pe care mă bazez si nu vreau să fac apel si sa zic cum zice el, să vadă oamenii de acasă cum este

el, nu! Singurul lucru pe care pot sa-l spun este că îmi doresc să se vadă acasă adevărul!”, a spus Elena Marin.

echipa faimosilor
Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România[Sursa foto: playtech.ro]

Maria Chițu i-a spus prietenei sale ce părere are despre Zanni și cum crede ea că își dorește Faimosul să câștige competiția din Republica Dominicană.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Hai sa-ti dau un exemplu cum e Zanni! Aici e linia de finish a concursului si noi suntem aici! Si trebuie sa alergam pana la linia de finish! Zanni nu alearga pe langa ceilalti, el pune piedici, stii, ca sa ajunga la linia de finish, asta e strategia prin care lupta el sa ajunga primul!”, a spus Maria Chițu.

Cât a slăbit Maria Chițu în Republica Dominicană

Maria Chițu și-a uimit colegii Războinici atunci când au fost împreună la cumpărături în Punta Cana. Concurenta a îmbrăcat o ținută sport care i-a scos în evidență formele de invidiat.

"Wow! Nu cred! Maria, ce-i cu tine? Te-ai transformat in sirena! Mama, mama! Tu esti Maria, colega noastra? Maria, daca intri asa pe traseu nu mai putem fi conectati la ce se intampla! Este foarte misto!", au spus Marius și Albert.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Albert și Sebastian, noi conflicte la Survivor România. Cum arată Faimosul după șase luni în Republica Dominicană

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies