Care este suma pe care o cere Carmen de la Sălciua la evenimente. Artista este în topul preferințelor

Care este suma pe care o cere Carmen de la Sălciua la evenimente
Care este suma pe care o cere Carmen de la Sălciua la evenimente

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste, iar de-a lungul timpului și-a creat o comunitate foarte mare de persoane care o susțin și îi sunt alături la fiecare pas.

Chiar dacă nu se numără în topul celor mai scumpi artiști din România, cei care o vor la evenimente ar trebui să știe faptul că suma cerută de artistă va fi destul de mare.

Citește și: „Să vină și un bebe.” Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie

Care este suma pe care o cere Carmen de la Sălciua la evenimente

Dacă vă doriți ca artista să presteze la evenimentele voastre trebuie să știți că, în vara anului trecut, suma pe care o cerea era de 4.500 de euro, iar alături ea participa și Nelu Popa, colegul ei saxofonist.

Având în vedere că în ultima perioadă totul s-a scumpit vizibil, există posibilitatea ca în vara acestui an tarifele să se schimbe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu toate sezonul nunților și al botezurilor a luat sfârșit, Carmen de la Sălciua este în continuare la fel de activă. Cântăreața are o mulțime de evenimente, atât în străinătate cât și în România.

Citește și: Culiță Sterp, căutat de ghinion cu puțin timp înainte de accidentul rutier în care a fost implicat

Care este suma pe care o cere Carmen de la Sălciua la evenimente
Care este suma pe care o cere Carmen de la Sălciua la evenimente[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, despre OnlyFans

Carmen de la Sălciua este o persoană foarte sinceră și în urmă cu puțin timp a simțit nevoia să vorbească despre un subiect actual, mai exact, OnlyFans. Ea este de părere că generațiile viitoare vor suferi foarte mult dacă oamenii vor considera acest lucru o meserie.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Fraților, OnlyFans-ul nu este o meserie, nu o mai promovați la rangul de meserie, nu mai scuzați aceste comportamente ca fiind parte din normal, nu fac parte din normal. Gândiți-vă la generațiile viitoare de copii care se vor naște și care vor trăi în această lume, unde perversitatea asta va ajunge la cote alarmante. Nu este deloc normal ce se întâmplă, nu este normal ca o mamă să se pozeze în fața camerei și să îi spună copilului că pe viitor poate să facă și el.

Nu intenționez să rănesc pe nimeni. Aș vrea doar să promovez ideea unei meserii și să cred că micuții care se vor naște vor crește într-o lume normală, cu principii și demnitate. Un lucru bine făcut și plăcut în fața lui Dumnezeu. Dumnezeu este supărat, faceți ceva greșit, de asta nu aveți liniște”, a mai spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Care este suma pe care o cere Carmen de la Sălciua la evenimente
Care este suma pe care o cere Carmen de la Sălciua la evenimente[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum a înșelat-o Culiță Sterp pe fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. ”Problema este că am ieșit foarte șifonată.”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Să vină și un bebe.” Carmen de la Sălciua, despre relația cu Marian Corcheș, la puțin timp după căsătorie

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies