Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor! „Am venit repede să iau carnea de miel.”

Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor! „Am venit repede să iau carnea de miel.”
Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor! „Am venit repede să iau carnea de miel.”

Prezentatoarea TV a oferit un truc util pentru pregătirea fripturii de miel la cuptor.

Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Proaspăt întoarsă din vacanță romantică pe care a avut-o alături de soțul său în Veneția, prezentatoarea TV a intrat direct în febra pregătirilor pentru Paște. Astfel, dis de dimineață s-a dus la cumpărături, pentru a achiziționa produsele necesare astfel încât să gătească mâncăruri gustoase pentru familia sa.

De pe masa festivă nu putea să lipsească friptura de miel. Cu toate acestea, vedeta are un truc util pentru a pregăti friptura de miel.

Cum pregătește Gabriela Cristea friptura de miel cu două zile înainte?

Citește și: Cum face Gabriela Cristea maioneza pentru vinete fără iaurt și fără muștar! Vedeta și-a dezvăluit trucurile din bucătărie: „Am un alt mod de a mânca salata de vinete.”

Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor
Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea dezvăluie rețeta și trucurile sale pentru sarmalele delicioase. Ce adaugă în compoziție prezentatoarea TV

Prezentatoarea TV a dezvăluit în mediul online trucul său pentru pregătirea fripturii de miel. Mai exact, pentru a fi mai fragedă și pentru a elimina toxinele, Gabriela Cristea pune carnea de miel la congelator cu două zile înainte de a o pregăti.

Ulterior, cu o zi înainte o pune la dezghețat, iar apoi o pune la baiț, ca să fie pregătită pentru a o găti la cuptor. Astfel, obține o friptură de miel fragedă și gustoasă, perfectă de servit pe masa de Paște.

Dragilor, nu știu dacă pe voi v-a apucat febra cumpărăturilor, eu nu am avut timp. Pentru că am multă treabă de făcut, am venit repede să iau carnea de miel.

Sper să găsesc că dacă nu, nu știu ce mă fac, mai ales că astăzi ar trebui să fie ultima zi în care pot să bag carnea la congelator. De ce o bag la congelator? Pentru că prin înghețare se mai distrug o parte din toxine. O pun de joi la congelator, vineri seara o pun la dezghețat, ca sâmbătă de dimineață să o pun la baiț, ca să fie gata pregătită, doar să o punem în cuptor .”, a spus prezentatoarea TV pe pagina sa de Facebook.

Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor
Care este trucul Gabrielei Cristea pentru friptura de miel la cuptor[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Chef Alexandru Sautner dezvăluie greșelile pe care oamenii le fac înainte să pregătească friptura de miel. „Carnea trebuie să fie marinată cu 12 ore înainte.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies