Prezentatoarea TV a oferit un truc util pentru pregătirea fripturii de miel la cuptor.
Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice. Proaspăt întoarsă din vacanță romantică pe care a avut-o alături de soțul său în Veneția, prezentatoarea TV a intrat direct în febra pregătirilor pentru Paște. Astfel, dis de dimineață s-a dus la cumpărături, pentru a achiziționa produsele necesare astfel încât să gătească mâncăruri gustoase pentru familia sa.
Cum pregătește Gabriela Cristea friptura de miel cu două zile înainte?
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Prezentatoarea TV a dezvăluit în mediul online trucul său pentru pregătirea fripturii de miel. Mai exact, pentru a fi mai fragedă și pentru a elimina toxinele, Gabriela Cristea pune carnea de miel la congelator cu două zile înainte de a o pregăti.
Ulterior, cu o zi înainte o pune la dezghețat, iar apoi o pune la baiț, ca să fie pregătită pentru a o găti la cuptor. Astfel, obține o friptură de miel fragedă și gustoasă, perfectă de servit pe masa de Paște.„ Dragilor, nu știu dacă pe voi v-a apucat febra cumpărăturilor, eu nu am avut timp. Pentru că am multă treabă de făcut, am venit repede să iau carnea de miel. Sper să găsesc că dacă nu, nu știu ce mă fac, mai ales că astăzi ar trebui să fie ultima zi în care pot să bag carnea la congelator. De ce o bag la congelator? Pentru că prin înghețare se mai distrug o parte din toxine. O pun de joi la congelator, vineri seara o pun la dezghețat, ca sâmbătă de dimineață să o pun la baiț, ca să fie gata pregătită, doar să o punem în cuptor .”, a spus prezentatoarea TV pe pagina sa de Facebook.