Care sunt alimentele de care Kate Middleton și Regina Marii Britanii se feresc. Iată ce stil de viață au cele două

Kate Middleton
Ce mânâncă Kate Middleton

Membrii familiei regale vorbesc foarte rar despre obiceiurile alimentare pe care le au, ce preferă să mănânce sau ce evită.

Membrii familiei regale nu vorbesc foarte des despre obiceiurile alimentare pe care le au, care este mâncarea lor preferată sau ce evită să mănânce. Cu toate astea, de-a lungul timpului alimentele sale preferate, sau cele puțin plăcute, au ieșit la iveală involuntar.

Iată care sunt preferințele lui Kate Middleton și cum reușește să se mențină atât de bine, dar și ce alimente stau departe de Regina Elisabeta și nu dorește să le consume sub nicio formă.

Citeste si: Ce cadou i-a facut Regina Elisabeta a II-a, strănepotului ei. Viitorul rege a împlinit 9 ani

 

Ce mănâncă Kate Middleton

Kate Middleton, spre exemplu, are un stil de viaţă sănătos şi face mult sport. În plus, ea are o alimentaţie bogată în nutrienți, inclusiv fructe și legume crude.

Kate Middleton are un stil de viață foarte sănătos și a optat chiar și pentru varianta de a face sport. Alimentația ei este foarte bogată în nutrienți și ceea ce mănâncă cel mai des sunt fructele și legumele crude. Ea are o siluetă de invidiat și reușește să se mențină foarte bine.

Ducesa de Cambridge alege la micul dejun smoothie cu kale, spirulina, matcha, spanac, frunze de coriandru și afiane, iar pe lângă toate acestea îi plac și salaltele făcute din pepene verde, ceapa, castraveți, brânză feta și avocado.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Regina Elisabeta
Regina Elisabeta[Sursa foto: Facebook]

Ce evită Regina Elisabeta

Regina Elisabeta preferă să mănânce la cină produse care au un conținut foarte scăzut de carbohidrați, după spusele unui fost bucătar regal.

Darren McGrady a spus despre Regina Elisabeta că în momentul în care ia masa, de obicei este foarte disciplinată și îi place foarte mult grătarul cu legume și cu salată.

Aceasta nu mănâncă cartofi, orez și nici paste.

"Când ia masa pe cont propriu, este foarte disciplinată. Fără cartofi, orez sau paste la cină. De obicei, vrea carne la grătar cu legume și salată", a spus Darren McGrady.

Regina Elisabeta nu consumă nici usturoi, cu toate că este un condiment pe care îl întâlnim în casele multor oameni, nu este printre preferințele Casei Regale absolut deloc.

Citeste si: Copilăria lui Oprah Winfrey. A fost victima abuzului sexual și a rămas gravidă la 14 ani

Citeste si: Cine este Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

 

 

 

 

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cât costă și cum arată pantofii sport preferați de Kate Middleton. Prețul este surprinzător de mic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Unde a plecat Catinca după despărțirea de Ștefan! Ce mesaj i-a transmis tânăra fostului său iubit: „Te-aș lua cu mine”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies