Care sunt cele mai enervante defecte ale fiecărei zodii? Ce nativi se aprind foarte ușor atunci când îi calci pe coadă?

zodiacul defectelor
anumite zodii nu trebuie supărate cu niciun chip

Iată ce zodii pot trece neobservate și își pot ascunde cu ușurință defectele!

De cele mai multe ori ne este jenă atunci când cineva ne arată cu degetul și ne spune că avem defecte. Dar după cum bine ar trebuie să știm, nimeni nu este perfect. Defectele fac parte din viața noastră și în felul acesta putem evolua pentru a reuși să devenim oameni mai buni.

Care sunt cele mai ascunse defecte ale fiecărei zodii

Berbec

Acest nativ este atât de egoist și independent încât n-ar trebui niciodată să intri în vreo polemică cu el. Dacă totuși riști să cazi fără voia ta în gura lupului, pleacă cât mai repede de acolo. Berbecul nu te va lăsa să scapi prea ușor și va arunca toată vina asupra ta.

ce nativi nu trebuie sa suparam
cei mai mulți dintre oameni au două fețe[Sursa foto: PixaBay]

Chiar dacă un berbec greșește, acesta va nega până în pânzele albe.

Este o fire nerăbdătoare și nu îi place să aștepte prea mult după ceilalți.

Taur

Cel mai încăpățânat semn zodiacal, taurul este într-adevăr cel care preferă luxul și frumusețile materiale. Atunci când își propune ceva, un taur nu mai poate fi întors. 

Dacă vrei să îi sugerezi ceva unui taur, oprește-te acolo. Nu poate fi convins așa ușor, doar dacă și nativul crede același lucru ca tine.

defecte zodii
multe persoane își țin defectele ascunse[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Gemeni

Nu încerca să îi spui vreun secret acestui nativ. Orice informație ajunsă la urechile unui nativ din zodia gemeni va face înconjurul lumii mai repede decât ai crede.

Deși nu știe să facă diferența dintre frumos și urât, apreciază luxul și încearcă să intre în rândul celor educați.

zodiac defecte
nu este nicio rușine în a avea defecte[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Pe nativul rac nu îl vei scoate niciodată din trecut. Oricât ai încerca să îi arăți laturile frumoase ale unui viitor înfloritor, el va trăi tot cu amintirile pe care și le ține mereu ascunse. Se va întoarce mereu la mamă atunci când va avea probleme, iar atunci când devine părinte, nativul rac este destul de rigid.

Leu

Așa cum bine știm, leul se crede șeful tuturor. Vrea să pară întotdeauna mai presus de toți și de toate și cu greu i se va scoate vanitatea din cap. Încearcă să pară cel mai citit și mai inteligent dintre semeni și dă ordine oricui îi iese în cale. Dacă încerci să ceri vreun sfat unui leu, află că vei pleca cu lacrimi în ochi.

Nativul leu te va certa pentru orice i-ai spune și îți va prezenta un alt punct de vedere, mai bun.

Fecioară

Acest semn zodiacal este destul de static. Unei fecioare nu îi vei putea dicta niciodată prea multe. Nativ ce preferă rutina, fecioara va fi cu greu scoasă din casă, în aer liber. Nu încerca să îi faci prea multe propuneri, nu le va onora absolut deloc.

Balanță

Balanța este cea mai profitoare dintre toate semnele zodiacale. Va minți până la adânci bătrâneți dacă acest lucru îi va aduce bani sau orice alte foloase. Balanța încearcă să se împrietenască doar cu acei oameni de pe urma cărora ar avea ceva de câștigat.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Scorpion

Acest nativ este extrem de paranoic. Iubirea pe care o poartă pentru cei apropiați devine sufocantă. Atunci când intră într-o relație, ajunge să fie atât de obsedat de persoana de lângă, încât va recurge la metode de urmărire pentru a fi sigur că nu e înșelat.

Săgetător

Nativul săgetător este petrecărețul zodiacului. În orice moment al zilei, săgetătorul vrea să petreacă și să se distreze. Îi place adevărul spus în față, oricât de dureros ar fi.

Capricorn

Nativii capricorn sunt renumiți pentru obsesia lor pentru muncă. Orice ai face, nu-i poți scoate din carapacea lor și nu se vor lăsa până nu vor obține ceea ce-și doresc. Atunci când îşi ating scopurile, capricornii își setează alte obiective, astfel nu vor rămâne niciodată fără ceva de făcut. Sunt invidioși pe cei care dețin mai multe lucruri decât ei și vor încerca să le calce pe urme.

Vărsător

Vărsătorul este plin de sentimente, dar doar pentru oamenii străini, și mai ales pentru animale. Familia nativului vărsător nu îl va putea înțelege niciodată, dar nu îl va respinge. Apreciază orice i-ai spune, dar nu va urma niciodată vreun sfat.

Pești

Nativii pești sunt atât de naivi încât i-ar putea păcăli oricine. Dacă le arăți cel mai mic semn de afecțiune, aceștia se vor bucura mult mai mult decât trebuie. Dacă sunt înșelați, încearcă să scape de sentimente și se refugiază în orice le-ar aduce uitarea.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sânziana Buruiană a devenit mamă pentru a doua oară:„Mi-a fost frică”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies