Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța. Descoperă cele mai frumoase destinații de vacanță de pe litoralul francez!

Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța
Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța

Află din rândurile următoare care sunt cele mai frumoase plaje din Franța și planifică-ți o vacanță de neuitat!

Sezonul estival a început deja, iar odată cu acesta putem în sfârșit să ne bucurăm de plajă, de soare și de un bronz perfect. Pentru a avea parte de toate acestea trebuie mai întâi să ne găsim  locația potrivită care să ne ofere peisaje extraordinare scăldate în lumina soarelui.

Franța este cu siguranță în topul destinațiilor de vacanță indiferent de anotimp, dar mai ales vara, atunci când minunata țară a croissantelor este înconjurată din 3 părți de apă, iar turiștii pot alege de unde vor să privească răsăritul.

Astfel, Marea Meditarană, Oceanul Atlantic și Marea Nordului scaldă plajele cu nisip fin, care sunt pline de turiști în fiecare an ce se bucură de peisajele de poveste, mâncarea delicioasă și atmosfera plăcută de pe litoralul francez.

Descoperă în continuarea articolului care sunt cele mai frumoase plaje din Franța și alege-ți destinația perfectă pentru vacanță!

Plaja Pampelonne, Saint Tropez

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Grecia. Topul celor mai frumoase plaje grecești care te vor cuceri cu priveliștile lor spectaculoase!

Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța
Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța[Sursa foto: freepik]

Plaja Pampelonne este fără doar și poate în topul destinațiilor de vacanță de pe litoralul francez. Situată la 5 kilometri de Saint Tropez, această plajă privată este de o frumusețe izbitoare, fiind una dintre cele mai luxoase plaje din Franța. Stațiunea de pe Coasta de Azur se întinde pe câțiva kilometri cu nisip alb și fin, care este scăldat de apa limpede a mării.

Mii de turiști vin în fiecare an să se bucure de frumusețea plaje, luxul, dar și viața de noapte. Saint Tropez este renumit pentru petrecerile organizate, atât pe uscat, cât și pe ape. Astfel, plaja Pampelonne rămâne o destinație perfectă pentru o vacanță cu prietenii sau cu persoana iubită.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Les Calanques de Cassis

Plaja Les Calanques de Cassis este una dintre cele mai spectaculoase plaje din sudul Franței, situată în apropierea Marsiliei. Această plajă este una sălbatică, ce arată ca raiul pe pământ. Nisipul de un alb imaculat, apa cristalină, stâncile care mărginesc plaja și verdele pinilor din apropiere, toate acestea se combină într-un peisaj de basm. Este locul perfect pentru iubitorii de plajă, care își doresc să se relaxeze la soare, dar și pentru iubitorii de înot, aceștia având posibilitatea să practice o mulțime de sporturi de apă.

La Cote des Basques

Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța
Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța[Sursa foto: freepik]

Plasa Cote de Basque își merită cu prisosință locul în topul celor mai frumoase plaje de pe litoralul francez. Situată pe coasta vestică stâncoasă a Franței, cu ieșire la Oceanul Atlantic, această plajă reprezintă destinația ideală pentru surfuri, fiind locul perfect pentru a practica acest sport. Dacă însă nu sunteți pasionați de surf, tot trebuie să vizitați această stațiune datorită peisajelor de poveste, istoriei și a altor activități recreative.

Plaja Carvi, Corsica

Insula Corsica este un lanț muntos care se ridică din mare, iar acest lucru face această locație să fie una de-a dreptul specială. Peisajele montane înconjoară malul mării, iar apa de un turcoaz de poveste îți trezește toate simțurile. Această destinație este perfectă pentru o excursie cu familia datorită facilităților din zonă, a liniștei, dar și a activităților nautice pe care le puteți avea împreună.

Plaja Saleccia

Citește și: Care sunt cele mai frumoase plaje din Muntenegru. Topul celor mai spectaculoase plaje, ce te vor cuceri cu apele lor cristaline și peisajele de neuitat

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța
Care sunt cele mai frumoase plaje din Franța[Sursa foto: freepik]

O altă plajă spectaculoasă din insula Corsica este Saleccia. Aceasta este situată în nordul insulei, iar accesul se face atât cu barca, cât și cu mașina. Este vorba de o plajă sălbatică, liniștită, situată într-un loc în care apele cristaline se regăsesc alături de păduri înverzite și dese și de flori colorate. Un peisaj de poveste care îți taie răsuflarea, fiind locația perfectă pentru o vacanță romantică alături de partenerul de viață. 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Care sunt cele mai frumoase plaje din Italia. Topul plajelor italiene care te vor încânta cu frumusețea lor naturală și atmosfera relaxantă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies