Care sunt cristalele care atrag abundența financiară

Care sunt cristalele care atrag abundența financiară
Care sunt cristalele care atrag abundența financiară

Află din rândurile următoare care sunt cristalele care atrag abundența financiară în viața ta.

Toată lumea își dorește să aibă parte de prosperitate din punct de vedere financiar, însă, există multe persoane care indiferent cât de mult se străduiesc și încearcă să pună câțiva bănuiți de-o parte, parcă banii fug cumva de ei și nu reușesc să economisească deloc. Mai mult decât atât, se confruntă cu problema de la sfârșitul lunii când rămân fără bani sau și mai rău decât atât, au o mulțime de datorii pe care nu mai reușesc să le plătească la timp.

Dacă și tu faci parte dintr-una dintre categoriile enumerate mai sus sau dacă pur și simplu îți dorești să atragi mai mulți bani în viața ta, atunci trebuie să știi că există anumite cristale care te pot ajuta să ai parte de abundență financiară.

În cadrul unei emisiuni, Irinel Galasiu, specialist în cristaloterapie, a vorbit despre importanța cristalelor energetice în viața noastră și ne-a spus care sunt acele cristale care te ajută să ai parte de abundență financiară.

Care sunt cristalele care atrag abundența financiară

Citește și: 7 Cristale care vor lumina garderoba ta de primăvară

Care sunt cristalele care atrag abundența financiară
Care sunt cristalele care atrag abundența financiară[Sursa foto: pexels]

Iată care sunt cele trei tipuri de cristale care te vor ajuta să ai parte de prosperitate din punct de vedere financiar:

Citrinul

Care sunt cristalele care atrag abundența financiară
Care sunt cristalele care atrag abundența financiară[Sursa foto: pexels]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citrinul este considerată cea mai frumoasă piatră prețioasă galbenă. Culoarea sa spectaculoasă este asociată cu cea a aurului, iar de aceea citrinul are o importanță semnificativă atunci când vorbim despre abundența financiară. Mai mult decât atât, contribuie foarte mult în viața tinerilor antreprenori și energia pe care acest cristal o emană, îi ajută să se dezvolte din acest punct de vedere și să își ducă afacerea la nivelul următor.

Citrinul mai este numit și cristalul banilor și al antreprenorilor. Cine își dorește să aibă mai mulți bani este foarte bine să țină acest cristal pe birou .”, spune specialistul în domeniu.  

Citrinul poate fi păstrat fie sub formă de obiect decorativ pe care este bine să îl plasezi pe birou sau, în cazul în care vrei ca acesta să aibă o putere mai mare, specialistul în domeniu recomandă să fie integrat în diverse bijuterii pe care să le avem în permanență în posesia noastră.

Cu cât porți mai mult cristalele, cu atât începi să interacționezi mai mult cu astfel de energie. Acest procedeu funcționează pe calea unui transfer energetic. Cristalele emană cu energia ta, iar tu cu energia cristalelor .”, a explicat specialistul în domeniu.

Aventurinul

Potrivit specialistului în domeniu, aventurinul este considerat cristalul norocului și poate aduce norocul în viața ta, inclusiv atunci când vorbim despre parte financiară.

Cristaloterapia este asociată și cu arta feng shui, iar de aceea, aventurinul se poate găsi și sub forma unor broscuțe sculptate din această piatră prețioasă, care în combinație cu puterile sale energetice, aduc bunăstare și prosperitate financiară în viața celor care dețin acest talisman.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De asemenea, putem să combinăm aventurinul și cu diferite uleiuri esențiale pentru o mai bună influență în viața noastră. Specialistul în domeniu recomandă sticluțele făcute din diferite cristale care au în interiorul lor diferite uleiuri esențiale cu aceleași proprietăți ca mineralul respectiv.

Paciuli este pe partea aceasta a aroma terapiei considerat un ulei care te ajută să atragi prosperitatea financiară. Poți din această sticluță de aventurin să o desfaci și să pui puțin ulei pe tine. Poți și să miroși, să inhalezi sau chiar să pui un strop din acel ulei în portofel .”, spune specialistul în domeniu.

Ochiul de tigru

Citește și: 3 posturi de yoga pentru activarea chakrelor

Care sunt cristalele care atrag abundența financiară
Care sunt cristalele care atrag abundența financiară[Sursa foto: pexels]

Pe lângă proprietățile pe care ochiul de tigru le are din punct de vedere personal, acest mineral are și o importanță semnificativă atunci când vorbim de prosperitatea financiară.

Ochiul de tigru te ajută să ai mai multă savoare și pasiune în cuplu. Ajută pentru o stare de bine în cuplu și multă armonie. Din punct de vedere al prosperității, ochiul de tigru te ajută să știi cum să păstrezi banii, să nu mai fii atât de risipitor, să nu mai cheltui atât de mult. Te ajută să intri pe acea energie a chibzuinței, să înțelegi că uneori poate este mai bine să ai grijă de banii tăi .”, a spus specialistul în domeniu.  



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cristale pentru energie pozitivă. Cum să creezi un spațiu sacru plin de energie pozitivă cu ajutorul cristalelor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies