Care sunt preferințele Lorei în materie de bărbați și ce anume nu suportă artista. “Cuvântul lui mami e mai important tot timpul decât ce spune cel din casă”

Care sunt preferințele Lorei în materie de bărbați și ce anume nu suportă artista. “Cuvântul lui mami e mai important tot timpul decât ce spune cel din casă”
Care sunt preferințele Lorei în materie de bărbați și ce anume nu suportă artista. “Cuvântul lui mami e mai important tot timpul decât ce spune cel din casă”

Lora a vorbit despre ce fel de bărbați preferă și ce anume nu suportă artista.

Lora, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, a vorbit despre preferințele ei în materie de relație și ce anume nu suportă la un bărbat.

Ce fel de bărbați preferă artista Lora

Citește și: Oana Radu, mesaj către haterii care o jignesc pe rețelele de socializare. „Cum se face că voi sunteți cei mai urâți?”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj către urmăritorii care spun că își etalează bogățiile pe internet. „Am un soț care ar putea să mă țină liniștit în fiecare zi acasă”

Artista vorbit în cadrul ZUnivers Podcast, care sunt lucrurile care o deranjează la un bărbat și cum ar trebui să fie acesta într-o relație. Lora a mai ținut să spună și lucrurile care îi fac pe bărbați să se îndepărteze de partenerele lor de viață. 

“Mie îmi place un bărbat cu care să pot comunica, îmi place un bărbat care se deschide, care este interesat și de ce spui tu, care nu te bate bărbătește pe umăr și spune "hai, măi, că o să fie bine." Nu suport lipsa de conexiune emoțională, nu suport bărbații care spun că asta e o slăbiciune, că nu suportă să se deschidă în fața unei femei. Nu. Femeile nu își pierd respectul dacă ești om.
Femeile își pierd respectul dacă ești un îngălat, dacă o pui doar pe mama ta pe primul loc. Că femeia de lângă tine e cea care te iubește cu adevărat, în sensul că așa cum ești tu cu adevărat.”,
a spus Lora.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Ce nu suportă Lora la un eventual partener de viață

Lora a mai adăugat ca o femeie nu își pierde interesul față de partener dacă acesta este dispus să-și arate sentimentele și că nu suportă atunci când ultimul cuvânt din casă îi aparține mamei partenerului de viață, deoarece femeia cu care alege să-și trăiască viața este cea care îl iubește așa cum este el și îl acceptă cu bune și rele. 

“Mama te va iubi oricum, că e mama ta. Dar omul care te iubește pe tine cu adevărat e omul acela care trăiește cu tine tot timpul. Construiești viața toată lângă acel om, dar cuvântul lui mami e mai important tot timpul decât ce spune cel din casă. Familia trebuie să intervină în momentul în care vor să vă ajute să descurcați, să descâlciți o situație și cereți ajutorul amândoi.”,
a mai spus Lora.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Marius Moga a vorbit despre cum își motivează fiica să citească! „Minutele de ecran și le obține doar citind. Fiecare pagină e un minut de ecran.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies