Care sunt temerile lui Carmen Tănase? „Mă străduiesc să depășesc lucrurile astea singură!”

Care sunt temerile lui Carmen Tănase? „Mă străduiesc să depășesc lucrurile astea singură!”
Care sunt temerile lui Carmen Tănase? „Mă străduiesc să depășesc lucrurile astea singură!”

Actrița a vorbit despre temerile sale.

Carmen Tănase, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de film, radio, teatru, televiziune și voce de la noi din țară, a fost invitată în cadrul podcastului „Podcast cu Sens by Natasha”, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre diferite aspecte din viața sa personală, despre familie, părinți, copilărie, dar și despre temeri. Întrebată de către moderatoarea podcastului care este cea mai mare temere a sa, Carmen Tănase a oferit un răspuns sincer și tranșant, reflectând realitatea tristă a zilelor noastre.

Carmen Tănase vorbește despre teama de boală

Citește și: Carmen Tănase, dezvăluiri despre tatăl său: „Avea un simț al umorului ieșit din comun. Un bărbat splendid, nu frumos, după care se întorcea capul pe stradă.”

Care sunt temerile lui Carmen Tănase?
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum a început la Carmen Tănase iubirea pentru animale? Actrița le ajută de fiecare dată când are ocazia: „Așa m-am născut, defectă. E mult, exagerat.”

Potrivit mărturisirilor sale, cea mai mare teamă a actriței este frica să nu se întâmple ceva cu familia sa și cu oamenii la care ține. Ulterior, Carmen Tănase a vorbit și despre teama de boală, care s-a transformat în silă.

Ajunsă la vârstă de 63 de ani, îndrăgita actriță a ținut să precizeze că nu mai este în floarea vârstei, iar starea sa de sănătate nu este ca la 20 de ani. Cu toate acestea, chiar dacă are anumite inconveniente din punct de vedere al stării de sănătate, Carmen Tănase încearcă pe cât posibil să le ducă pe picioare și își dorește să stea cât mai mult timp departe de medici și de spitale.

Îmi e teamă să nu se întâmple ceva cu familia mea și cu apropiații mei. De asta îmi e teamă. Îmi e teamă de boală, să spun drept. Nu îmi e neapărat teamă, cât îmi e silă de boală. De spitale, de astea, este ceva de-a dreptul neplăcut și dacă se poate, aș vrea să o evit cât pot. Îmbătrânesc, mă dor și pe mine șalele, una, alta, mă ridic mai greu, dar mă străduiesc să depășesc lucrurile astea singură pentru că nu am o apropierea așa de...

Am trecut prin destule și nu .”, a declarat îndrăgita actriță.

Care sunt temerile lui Carmen Tănase?
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Adina Buzatu, convinsă de către fiica ei să nu mai folosească filtre! „Nu e nimeni perfect și este o prostie să te pretinzi a fi perfect, mai ales că este nesănătos pentru noi înșine.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies