Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

cine este carlas dreams
Cine este CARLA'S DREAMS. „Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori."

Descoperă biografia lui "Sergiu", cel mai îndrăgit membru al trupei Carla’s Dreams

Grupul modovenesc Carla's Dreams reprezintă un adevărat fenomen muzical al ultimelor timpuri. Piesele lor au adunat zeci de milioane vizualizări pe Youtube şi au cucerit topurile muzicale din mai multe ţări. Proiectul a fost demarat în anul 2012, iar cei din trupă au reuşit să acapareze publicul, prin ascunderea indentităţii lor. Machiajul dens de camuflaj, pe care l-au adoptat a fost încă o piesă strategică a puzzle-ului, care le-a trasat drumul spre succes.

Curiozitatea fanilor a fost şi mai mare, pentru a afla în special, cine este solistul piesei Eroina.

Cine este solistul trupei Carla’s Dreams- "Sergiu"

Solistul trupei Carla's Dream[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: NUME REAL: Cine este CONNECT-R (Ștefan Relu Mihalache). Biografie: data naşterii, căsătorie, copil, divorţ

Până în anul 2016 nimeni nu a putut afla adevărata lor identitate.

Machiajul bine creat, a fost adoptat pentru a nu permite a se vedea trăsăturile feţei şi expresiile faciale. Până în acel an, niciun jurnalist nu reuşise să devăluie identitatea solistului.

Cu glugă pe cap, ochelari de soare la ochi şi mănuşi în mâini, solistul trupei, mereu se prezintă în faţa publicului telespectator, sub titulatura de "Sergiu". În diferite interviuri, acesta a specificat că nivelul de secretizare al proiectului este foarte ridicat.

În turnee refuzau să se legitimeze la instituții şi se foloseau de numele manager-ului pentru a realiza rezervările la hotel. Aceste rezervări se făceau în mai multe părţi, în acelaşi timp, tocmai pentru a induce în eroare fanii formaţiei, dar şi presa care îi urmărea la orice pas.

Presa a speculat că sub identitatea lui „Sergiu” se află, de fapt, Andrei Ţăruş (37 ani).

Acesta s-a născut în data de 25 octombrie 1984 (zodia Scorpion), în orașul Slobozia, din Republica Moldova şi a studiat la Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte de proiectul Carla’s Dreams, solistul a fost membru al trupei Quadro.

O exclusivitate a site-ului Wowbiz.ro conturează faptul că solistul de la Carla’s Dreams este Andrei Ţăruş. Un document de tipul “stat de plată” al instituţiei CREDIDAM (Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi) oferă dovada clară că în dreptul numelui lui Andrei Ţăruş… apare Carla’s Dreams.

Artistul este înscris în această asociaţie din anul 2013 şi încasează bani de două ori pe an.

Citeste si: INFORMAȚIE: Cine este RALUKA. Biografie: nume real, data naşterii, cine este iubitul ei, carieră

carla's dreams nume real
Stat de plata - CREDIDAM[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Cum arată solistul trupei Carla’s Dreams

Citeste si: JOSEPH HADAD: Cine este celebrul chef. Biografie: data naşterii, căsătorie, copii, carieră, drama lui

andrei tarus de la carlas dreams
Solistul Carla's Dreams conform speculațiilor presei[Sursa foto: life.ru]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În anul 2016 trupa Carla’s Dreams a fost prezentă într-un turneu de presă, la Moscova. Solistul trupei a susţinut mai multe interviuri, posturilor de televiziune, celor de radio, dar şi mai multor publicaţii online.

Ruşii de la life.ru au reuşit să îl identifice și i-au făcut o serie de fotografii, care îi dezvăluiau adevărata identitate.

„Regulie proiectului Carla’s Dreams sunt destul de dure. Sunt câteva reguli de conduită! Niciun fel de relaţii personale, de ordin erotic pe seama proiectului. Sunt unii care au de gând, sunt alţii care nu au de gând.... Trebuie să faci ceva, trebuie să lucrezi cu zece procente mai mult, decât lucrează cel mai bun acum. Pirateria poţi să o faci şi atunci... înseamnă download de pe youtube. Lumea din păcate nu înţelege că asta costă, chiar nu insist! Dacă nu ai bani, nu asculta muzica! Suntem mega plictisiţi de make-up în general. Mie mi-ar fi mult mai simplu, să nu fac toate prostiile astea şi mai ales cu toată echipa. Sunt lucruri care sunt foarte greu de transmis într-un limbaj oficial, să spunem aşa.... Sunt texte dure, poate mai dure, nu neapărat lingvistic, dar sunt şi texte care sunt total fake, adică nu sunt făcute pentru a fi comerciale. Noi, în orice caz nu ne-am dezis să facem muzica pe care o ştim, pentru că nu o să aibă niciun fel de impact... Până acum, cred că de două ori, în patru ani am dat explicaţii despre ce am vrut să spunem.”, a declarat artistul.

Cine este şi cum arată fosta soţie a solistului de la Carla’s Dreams

Cine este şi cum arată fosta soţie a a lui andrei tarus
Nelea Motricală, fosta sotie a solistului[Sursa foto: Facebook]

Nelea Motricală şi Andrei Ţăruş au trăit o frumoasă poveste de dragoste, ce s-a finalizat cu o căsătorie şi o fetiţă. Timpul a trecut şi lucrurile au luat o altă întorsătură… Au ajuns la divorţ. Mariajul lor a durat doar cinci ani, ei căsătorindu-se pe 25 august 2010, în sectorul Rîșcani al municipiului Chişinău.

Nelea Motricală este o femeie de afaceri de succes, care îşi trăieşte viaţa într-un mod discret. A absolvit facultatea de Management şi Business Internaţional la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam. A condus o agenţie de management în afaceri, iar actualmente este Director de Marketing la o companie din Chişinău. Din cauza tensiunii dintre cei doi soţi, a împărţirii averii şi a custodiei copilului, divorţul nu s-a putut infaptui la notar. Aceştia au luat calea tribunalului, reprezentaţi de avocaţi. În urma divorţului, fetiţa a rămas în grija mamei. Conform informatiilor de pe Wowbiz.ro, în ziua definitivării divorţului, Nelea Motricală şi Andrei Ţăruş nu au fost prezenţi la tribunal, ci au fost reprezentaţi doar de avocaţi.

Hotărârea de divorţ, eliberată de Judecătoria Chişinău[Sursa foto: Wowbiz.ro]

Cine este iubita artistului de la Carla’s Dreams şi cu ce se ocupă

Ce zodie este carlas dreams
Andra Mirona Axentoi[Sursa foto: Instagram]

După o perioadă de timp, solistul de la Carla’s Dreams a început o relaţie cu Andra Mirona Axentoi. Povestea lor de dragoste a început în luna decembrie a anului 2018. Andra Mirona Axentoi este o tânără apreciată în lumea modei, având zeci de şedinţe foto şi numeroase reclame la activ.

Cum îşi realizează machiajul solistul trupei Carla’s Dreams

carla's dreams machiaj
Inna si Sergiu de la Carla’s Dreams [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Din anul 2014, componenţii trupei Carla’s Dreams colaborează cu Edith Mihaiciuc Radu, un makeup artist tânăr, dar cu renume. Tânăra, se străduia mereu să le ascundă trăsăturile feţelor atunci când aveau apariţii televizate sau diverse evenimente. Într-un interviu pentru Artminds.ro, Edith a precizat că: “Rareori îi mai machiez eu pe băieții din trupă, acest lucru se întâmpla la început și dura destul de mult. Acum ei și-au dezvoltat fiecare un stil propriu și de obicei se machiază singuri. Când este nevoie de figurație specială, pentru videoclipuri sau alte evenimente, mă ajută asistenta mea. În principal, eu mă ocup de solist.”

Solistul trupei de la Carla’s Dreams a precizat că mereu se simte protejat atunci când este machiat. Misterul îşi doreşte să îl păstreze pentru simplul fapt că el reprezintă proiectul „Carla’s Dreams”.  Deşi uneori poate oferi detalii pe care le consideră „scăpări”, acesta îşi doreşte să fie mereu conform aşteptărilor oamenilor. Atingerea standardelor înalte sau chiar depăşirea lor poate fi regăsită atât la el, cât şi la ceilalţi colegi ai trupei.

„Eu sunt mult mai cuminte când sunt mascat pentru că reprezint un proiect și nu pot să îmi permit multe lucruri pe care mi le-aș dori. Am scăpări uneori, dar încerc și depun eforturi să reprezint proiectul.

În sens de proiect, lumea are anumite așteptări și eu vreau să corespund lor, să fiu chiar mai bun decât atât și asta este regulă și a mea și a băieților, adică asta nu e o chestie personală.

Pe mine nu m-a adus cocorul, sunt născut dintr-o mamă și un tată, am prieteni, am familie și sunt așteptări în sensul ăsta de alt ordin pe care clar nu vreau să le dezamăgesc și uneori fac lucruri care sunt așteptate de la mine, dar pe care nu neapărat mi le doresc”, a spus "Sergiu" de la Carla’s Dreams.

Artistul de la Carla's Dreams a vorbit despre lucrurile pe care le detestă

Cine este carla's dreams cu adevarat
Solistul de la Carla’s Dreams  [Sursa foto: Instagram]

Recent, îndrăgitul interpret a declarat câteva lucruri despre el şi mai ales, despre ceea ce detestă. Privind dincolo de machiajul său, „Sergiu” detestă minciuna şi a recunoscut ca întrecut a mai fost răutăcios. În situaţiile în care a fost mai  dur, artistul a precizat că întotdeauna a avut un motiv clar. Mereu simte o persoană atunci când minte şi rareori i s-a întâmplat să se înşele.

“Eu nu prea am dușmani, nu știu, nu prea am făcut rău. Eu am fost răutăcios destul de mult, dar din punctul meu și al altora de vedere, sunt destul de motivat. Eu am făcut ceea ce am vrut de multe ori. Atunci când știam că asta o să afecteze pe cineva în mod brutal sau critic, nu am mai făcut-o sau m-am mai gândit o dată. Eu nu prea am făcut răutăți gratuite pur și simplu. Mă enervează minciună pentru că nu doar risc, dar primesc plăcere să răspund cu același lucru oamenilor care sunt obișnuiți să primească “neteziri” pe capete. Eu știu când un om minte sau poate greșesc… dar nu prea greșesc.

În ultimii șase ani poate s-a întâmplat de două ori să greșesc în sensul ăsta. Eu știu când minți și am să îți spun când minți și atunci tare mă irită, iar eu știu că asta se termină cumva cu un gard.” a mărturisit artistul intr-o publicaţie.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies