Cine este RALUKA. "Tata era plecat în străinătate, iar mama ne creştea cum putea. Ne trimitea bani destul de rar... era o situaţie dificilă."

cine este raluka
Cine este RALUKA. "Tata era plecat în străinătate, iar mama ne creştea cum putea. Ne trimitea bani destul de rar... era o situaţie dificilă."

Descoperă biografia uneia dintre cele mai apreciate şi îndrăgite artiste ale showbiz-ului autohton. Ce nume are Raluka în buletin

Alexandra Raluca Nistor, sub numele de scena de Raluka, a văzut pentru prima dată lumina zilei, în ziua de 14 noiembrie 1989, la Deva. În primăvara anului 2008 a câştigat marele premiu al festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu” şi locul doi la festivalul Mamaia, în cadrul secţiunii de interpretare.

Cine este Raluka, sub numele ei real de Alexandra Raluca Nistor şi cum a arătat copilăria ei

Raluka superstar varsta
Raluka [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Viaţa nu a fost una uşoară pentru tânăra artistă. Mereu a visat că într-o zi o să îşi poată îndeplini visul, acela de a cânta. Greutăţile vieţii i-au lăsat urme adânci in suflet Ralucăi. Deşi mereu şi-a dorit să cânte, Raluka a visat să devină şi avocat.

Tatăl ei a avut perioade de câţiva ani buni, în care a stat plecat în străinătate, pentru a avea familia un trai mai bun. Cu drag şi bucurie îşi aduce aminte cum aducea o mulţime de animale în casa mamei ei. Încă de la vârsta fragedă de 12 ani, aceasta mergea la diferite nunţi pentru a cânta.

„Cred că eu o moștenesc pe mama, dar mama este de şapte ori mai rău, face totul prin curte, stă cu cățeii.

Cam așa sunt și eu. Nu am avut cea mai ușoară viață din lume, dar nu m-am plâns. Am avut o copilărie genială, m-am jucat zilnic cu copiii de la bloc. Mama îmi spunea tot timpul că dacă cineva dă în mine, să vin să îi spun, să nu dau și eu. Și uite așa mi-am luat eu bătaie!

Momente în care simt că nu mai pot sunt acum, că m-a ajuns oboseala.

Îmi vine să dorm... Dintotdeauna mi-am dorit să fiu cântăreață, niciodată nu mi-am dorit să fiu altceva. Am vrut să fiu avocat, dar eu cu învățatul...abia m-am chinuit să iau permisul! Tatăl meu a fost plecat de când am intrat eu în clasa 1, până în clasa a 5-a. Tata a muncit foarte mult în străinătate și asta cred că m-a afectat foarte tare, dar în rest nu pot să zic că a fost ceva grav.
Mi-a murit porcușorul de guineea și am plâns o săptămână.

Îl chema Jerry și era negru și era prietenul meu cel mai bun. Am ajuns plângând la aprtamentul surorii mele. I-am adus mamei mele tot felul de animăluțe: omizi, după care am făcut un fel de ciupercă. Mamei i-am adus tot timpul arici, iar mama îmi zicea că noaptea, dispar aricii din casă. Nu înțelegeam niciodată care e treaba, dar mi-a zis mama: doi am dus eu afară, dar unul nu știu unde s-a dus.”

a povestit Raluka într-o emisiune tv.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

La Teo Show, emisiunea difuzată de Kanal D, artista a precizat "Tata era plecat în străinătate, iar mama ne creştea cum putea. Ne trimitea bani destul de rar... era o situaţie dificilă. Îi spuneam mamei să nu mai fie tristă, ca sigur o să se rezolve.

Mereu am fost optimistă şi asta mi-a fost mereu de ajutor."

Anii au trecut şi Raluka a devenit o tânără domnişoară cu aspiraţii din ce în ce mai înalte. În toamna anului 2008 s-a inscris la emisiunea Megastar, prezentată de Andreea Raicu. În acea perioadă a făcut parte şi dintr-o formatie denumită Pepper Girls.

Raluka a intrat în atenţia publicului în anul 2009

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este SMILEY. Detalii neștiute despre viața artistului Andrei Tiberiu Maria

Raluka biografie
Raluka[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CITEȘTE: Cine este IRINA RIMES. Biografie: data nașterii, nume real, iubit

Primăvara anului 2009 a fost momentul în care Raluka a devenit cunoscută. Succesul a venit atunci când a colaborat cu DJ Sava, pentru două piese... September şi I Like The Trumpet.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În anii următori a cântat piese alături de Connect-R, Alina Eremia, Speak şi Faydee. Viaţa personală a artistei a fost mereu una discretă şi rareori a vorbit despre cine îi este alături.

Cântăreaţa a participat la câteva emisiuni renumite şi în prezent face parte din juriul emisiunii Superstar.

Cum îşi întreţine silueta Raluka

Raluka iubit
Raluka[Sursa foto: Instagram]

Pentru că este foarte atentă la felul în care arătă, artista a făcut foarte multe scarificii pentru a ajunge la un corp de invidiat. Este pasionată de sport şi în urma participării la o emisiune, a devenit vegetariană. În acea perioadă a mancat foarte mult orez şi noodles.

„M-am apucat serios de sport în urmă cu patru-cinci ani. Practic aerobox de aproximativ doi ani, un fel de box cu umbră și este extrem de eficient. Nu crește masa musculară în partea de sus a trupului, dar lucrează toți mușchii și rezultatele se văd după un timp foarte scurt. Știu că este important să găsești o armonie în orice ai face, iar aeroboxul m-a ajutat să-mi mențin silueta și în același timă să simt că pot să las orice problemă sau grijă în sală. Totodată sunt o mare amatoare de sporturi extreme. Dacă mi-ar permite timpul, aș practica și încerca mult mai multe tipuri de sport extrem”, a povestit Raluka intr-un interviu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

DESCOPERĂ: Cine este SMILEY. Detalii neștiute despre viața artistului Andrei Tiberiu Maria

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies