Carmen de la Sălciua a crezut că postează cea mai tare poză a vieţii ei, dar s-a făcut de râs! Uite imaginea cu zeci de comentarii negative! "Penibilo"

Carmen de la Sălciua a crezut că postează cea mai tare poză a vieţii ei, dar s-a făcut de râs! Uite imaginea cu zeci de comentarii negative!
Carmen de la Sălciua a crezut că postează cea mai tare poză a vieţii ei, dar s-a făcut de râs! Uite imaginea cu zeci de comentarii negative! "Penibilo"

Carmen de la Sălciua s-a făcut de râs pe instagram! Uite ce poză a postat!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste din România. în ultimii trei ani, toate piesele lansate de frumoasa brunetă au ajuns pe primele locuri în "trending", pe youtube, şi au rămas acolo zile întregi.

Mai mult decât atât, protagonista noastră este şi extrem de sexy, cântăreaţa având poze îndrăzneţe şi "fierbinţi" pe reţelele de socializare. În urmă cu ceva timp însă, vedeta a postat o fotografie pe care mulţi dintre urmăritorii ei au catalogat-o drept caraghioasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cum au sărbătorit Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua împăcarea! Unde au fost surprinși

Carmen de la Sălciua s-a făcut de râs pe instagram! Fanii i-au sărit în cap instantaneu!

Solista a muls vaca şi, mândră de modul în care s-a descurcat, a vrut neapărat să împărtăşească reuşita cu prietenii ei virtuali.

Efectul nu a fost însă cel scontat, Carmen având parte de o serie de comentarii cu tentă sexuală, dar şi de răutăcioşi care nu s-au sfiit să-i scrie "penibilo". Urmăritorii mai diplomaţi i-au sugerat însă brunetei să şteargă poza cu pricina, spunându-i că nu este chiar cea mai inspirată postare a ei.​

Citeste si: Culiță Sterp, mesaj incredibil pentru Carmen de la Sălciua, de ziua ei: „O simplă fată de la țară...”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua, după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies