Cum au sărbătorit Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua împăcarea! Unde au fost surprinși

Cum au sărbătorit Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua împăcarea! Unde au fost surprinși
Cum au sărbătorit Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua împăcarea! Unde au fost surprinși

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au filmat împreună un videoclip.

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua fac pași mici și siguri în relația lor, la un an de la divorț. Cei doi s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată pentru că s-au regăsit, iar acum colaboreazî din noi.

Culiță și Carmen de află împreună la Brașov, acolo unde au filmat primul videoclip împreună. Când nimeni nu mai spera, interpreții au pus punct războiului dintre ei și s-au împăcat.

Acum că formează din nou un cuplu, Carmen de la Săciua și Culiță Sterp le-au pregătit o surpriză uriașă fanilor. Mai exact, din indiciile publicate de cei doi foști soți pe paginile lor de pe rețelele de socializare, pare că următoarea melodie o vor cânta împreună și că au și filmat un videoclip amândoi.

Citeste si: Culiță Sterp trece prin clipe cumplite! Prietena sa a suferit un grav accident: „Apelez la ajutorul vostru...”

Citeste si: Imagini șocante cu Raluca Moianu la un an de la moartea soțului său! Fosta prezentatoare TV a surprins cu fusta foarte scurtă, până la fund, purtată pe stradă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Pozele bombă cu Carmen de la Sălciua pe care Culiţă le vrea urgent ŞTERSE de pe internet! "Sunt un bărbat gelos" Imagini incredibile cu artista!

Culiță Sterp a publicat un video în timp ce se afla în inconfundabila mașină roz a lui Carmen de la Sălciua. „Urmează cel mai nou clip intitulat „Hai să nu ne rătăcim”! Țineți aproape”.

„S-a rătăcit cineva aici în pădure și eu trebuie să mă duc să o salvez. O să aflați în curând despre ce e vorba, pentru că filmăm cel mai nou clip astăzi.

Melodia se numește „Hai să nu ne rătăcim””, a anunțat apoi Culiță Sterp, în timp ce se afla în pădurea din Poiana Brașov.

La rândul său, Carmen le-a dat de înțeles fanilor că se află la Brașov cu Culiță și că are nevoie să fie salvată. După filmări, cei doi au fost surprinși în aceeași parcare. Mașinile lor au fost prinse în aceeași parcare, iar Carmen a distribuit imaginea cu ei.

După ce au filmat împreună, Carmen și Culiță au sărbătorit reușita servind un pahar cu vin.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Pozele bombă cu Carmen de la Sălciua pe care Culiţă le vrea urgent ŞTERSE de pe internet! "Sunt un bărbat gelos" Imagini incredibile cu artista!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies