Culiță Sterp trece prin clipe cumplite! Prietena sa a suferit un grav accident: „Apelez la ajutorul vostru...”

Culiță Sterp trece prin clipe cumplite! Prietena sa a suferit un grav accident: „Apelez la ajutorul vostru...”
Culiță Sterp trece prin clipe cumplite! Prietena sa a suferit un grav accident: „Apelez la ajutorul vostru...”

Ce s-a întâmplat cu prietena lui Culiță Sterp.

Culiță Sterp trece prin clipe cumplite. Una dintre prietenele sale a suferit un grav accident rutier, iar artistul a decis să le ceară ajutorul tuturor fanilor săi.

Culiță este bun prieten cu o tânără pe nume Eva, care acum are nevoie de sânge, așa că artistul le-a cerut disperat ajutorul tuturor celor care o pot ajuta.

„Urgent! În urma accidentului moto petrecut ieri seară în apropierea orașului Hațeg, prietena noastră Eva Murgoi a pierdut mult sânge.

Prin această postare apelez la ajutorul vostru. E nevoie neapărat de sâng grupa 0 negativ. Se poate dona indiferent de grupa de sânge! Poate dora oricine la Centrul de Transfuzie Deva, cu obligația de a se specifica numele său: Eva Murgoi.”, a scris Culiță pe pagina sa de socializare.

Pozele bombă cu Carmen de la Sălciua pe care Culiţă le vrea urgent ŞTERSE de pe internet! "Sunt un bărbat gelos" Imagini incredibile cu artista!

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au trecut printr-un divorţ dureros şi şi-au spus cuvinte grele. Amândoi au suferit după despărţire şi au încercat să-şi găsească liniştea în braţele altor persoane.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Pozele bombă cu Carmen de la Sălciua pe care Culiţă le vrea urgent ŞTERSE de pe internet! "Sunt un bărbat gelos" Imagini incredibile cu artista!

Citeste si: S-au schimbat rolurile! Delia a început să cânte melodiile lui Carmen de la Sălciua! Reacția incredibilă a celei mai sexy cântărețe de muzică de petrecere

Citeste si: Prima reacție a lui Carmen de la Sălciua, după ce s-a aflat că s-a împăcat cu Culiță Sterp: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu”

Îndrăgita solistă a avut o relaţie cu Cosmin Isăilă, iar artistul s-a consolat cu mai multe tinere pe care le cunoaşteţi de la emisiunea Puterea Dragostei.


De curând însă, când au început să privească în urmă fără resentimente, Carmen şi Culiţă şi-au dat seama că se iubesc în continuare şi au hotărât, spre surprinderea tuturor, să-şi mai dea o şansă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși, care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat, dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a

toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet! La mulți ani, încă o dată!", a scris Culiță Sterp, pe pagina sa de Facebook.

Carmen de la Sălciua a pozat sexy! "Sunt un bărbat gelos"

Ei bine, după mai multe discuţii, Culiţă i-ar fi spus lui Carmen, mai în glumă, mai în serios, să nu mai posteze poze foarte sexy pe reţelele de socializare.

"Sunt Scorpion, sunt un bărbat gelos", a spus cântăreţul, acum ceva timp, la o emisiune.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies