Carmen de la Sălciua este însărcinată? Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii săi

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii săi
Carmen de la Sălciua este însărcinată? Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii săi

Visul cel mai mare al lui Carmen de la Sălciua, acela de a deveni mamă, ar putea deveni realitate în numai câteva luni. Cum a fost surprinsă la un eveniment.

La câteva luni după ce a dezvăluit că trăiește o nouă poveste de dragoste și a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu un buchet superb de trandafiri, Carmen de la Sălciua a reușit să îi ia pe fanii săi prin surprindere cu o filmare de-a dreptul neașteptată.

Fosta soție a lui Culiță Sterp a fost filmată la un eveniment cu o burtică de gravidă de toată frumusețea.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, iar evenimentele la care cântă sunt mereu sold-out, așa că și filmările cu ea din mediul online sunt numeroase.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți. „Cât de desfigurată ești!”

Însă, de data aceasta, Carmen a reușit să uimească pe toată lumea cu apariția sa.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni alb-negri, artista a dezvăluit o burtică proeminentă, fapt care i-a dus pe toți cu gândul că visul său cel mai mare devine realitate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Carmen de la Sălciua este însărcinată? Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii săi
Carmen de la Sălciua este însărcinată? Imaginile care i-au pus pe jar pe fanii săi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

🥰😍

A post shared by Carmen de la Sălciua (@carmendelasalciuafanp) on

În luna aprilie, Carmen de la Sălciua le-a dezvăluit fanilor săi numele copilului său. Ca orice femeie, Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă. Nu a stabilit și când, dar vrea, din tot sufletul, o fetiță, căreia, deja, i-a ales și numele.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, ADEVĂRUL despre RELAȚIA cu Alex Bodi: ”Unii oameni reușesc să te surprindă plăcut deși...”- Cele mai sincere declarații ale artistei

“Eu trăiesc cu ideea că voi face o fetiță atunci când va fi timpul! Dar la cât îmi place numele ăsta… cred că și dacă e băiat tot Sofia îi pun nume”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit definitiv

La începutul anului, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să formeze din nou un cuplu, însă, după numai câteva săptămâni, cei doi și-au spus adio, fără să spună prea multe despre motivele care au dus din nou la ruptură.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies