Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți. „Cât de desfigurată ești!”

Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți
Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți

Carmen de la Sălciua a fost făcută praf de internauți din cauza faptului că și-ar edita fotografiile și și-ar cumpăra următorii.

Carmen de la Sălciua a fost făcută praf de internauți. Faimoasa brunet a trecut prin numeroase transformări, de la debutul său în lumea muzicală și a fost mereu sinceră, în legătură cu intervențiile estetice la care a apelat. Din păcate, chiar fanii celebrei muzicante sunt cei care au ajuns să îi arunce vorbe grele, din pricina faptului că a decis să-și aducă mici modificări.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, ADEVĂRUL despre RELAȚIA cu Alex Bodi: ”Unii oameni reușesc să te surprindă plăcut deși...”- Cele mai sincere declarații ale artistei

Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți
Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți

În mediul online, oamenii sunt extrem de răi, iar Carmen de la Sălciua trece printr-o perioadă în care este acuzată pentru tot ce face, fie că vorbim despre felul în care își aranjează părul, se machiază, imbracă etc.

Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți! S-au aruncat cuvinte grele

Zilele trecute, frumoasa brunetă a postat o fotografie pe rețelele sociale, în care pare nemachiată și pe care a înfrumusețat-o cu un filtru extrem de finuț și aproape insesizabil.

Cu toate acestea, o așa-zisă fană de-a vedetei i-a aruncat cuvinte grele lui Carmen de la Sălciua, printr-un comentariu extrem de dur și răutăcios.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua, goală în baie! Imagini demențiale cu vedeta muzicii de petrecere

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

🍤🍷👌🏼

A post shared by Carmen De La Salciua (@carmendelasalciua) on

Astfel, potrivit doamnei care a criticat-o pe solistă, aceasta își cumpără urmăritorii, pentru că adună foarte puține comentarii la poze și își editează pozele mult prea tare. Mai mult decât atât, răutatea sa a fost dusă la extrem și s-a referit la Carmen de la Sălciua ca fiind „desfigurată” și i-a recomandat să nu-și mai altereze fotografiile.

Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți
Carmen de la Sălciua, făcută praf de internauți

„La cate like uri ai la o poza, ar trebui sa ai cateva sute de comentarii, nu 20! E clar ca iti cumperi followeri! Oricum ai comenturi numai de la conturi false si inculte, oamenii calumea nu te urmaresc! Si nu iti mai modifica pozele ca stie toata lumea ce desfigurata esti! O zi frumoasa ca tine!” a enunțat internauta.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, mesaj surprinzător la miezul nopții: „Mă mărit”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Detaliul care i-a scapat lui Culita Sterp si i-a socat pe fani, in ultimul videoclip lansat! Piesa a facut record de vizualizari in 24 de ore! Aparitie misterioasa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies