Carmen de la Sălciua, mesaj surprinzător la miezul nopții: „Mă mărit”

Carmen de la Sălciua, mesaj surprinzător la miezul nopții: „Mă mărit”
Carmen de la Sălciua, mesaj surprinzător la miezul nopții: „Mă mărit”

Îndrăgita artistă a reușit să îi uimească pe toți fanii săi, după ce la miezul nopții a anunțat că se căsătorește. Ce spune vedeta despre acest eveniment.

La doar o zi după ce Culiță Sterp a dat de înțeles că nu îl mai leagă nimic de Carmen de la Sălciua, artista a făcut un anunț surprinzător.

De câteva săptămâni, artista a renunțat la concerte, la fel ca ceilalți artiști, iar acum își dedică mai mult timp ei și celor dragi, pe care poate că nu apuca să îi vadă pe cât de des își dorea.

După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen a primit numeroase mesaje de încurarajare și le-a transmis mereu celor care o îndrăgesc că este o femeie puternică și că va trece peste această încercare.

În plus, mai mult ca niciodată, Carmen este mult mai activă pe rețelele de socializare și a reușit să îi surprindă pe toți cu un mesaj neașteptat:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Carmen de la Sălciua i-a spus iubitului ținut la secret cum vrea să fie tratată! ”Unii bărbați se pot speria”

„După ce ies din carantina asta... mă mărit”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory, adăugând și un emoticon care râde, alături de o fotografie în care le arată tuturor că nu este doar o bună artistă, ci și o gospodină desăvârșită.

Carmen de la Sălciua, mesaj surprinzător la miezul nopții: „Mă mărit”
Carmen de la Sălciua, mesaj surprinzător la miezul nopții: „Mă mărit”

Carmen de la Sălciua, mesaj sfâşietor după despărţirea de Culiţă! "Se vor răci şi vor muri sentimentele"

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au despărţit acum mai bine de două luni, dar motivele reale rămân un mister pentru toată lumea. De curând însă, frumoasa brunetă şi-a expus părerile despre minciuni şi despre iubirile toxice, iar fanii ei au tras imediat concluzia că se referă la povestea ei de dragoste cu solistul.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp, despre relația dintre el și Carmen de la Sălciua: „Suntem în relații bune”

"În dragoste şi în război sunt permise multe şi, de asemenea, faci multe, însă când deja acea legătură îţi face rău, nu mai există infinit. Există o perioadă de timp, ceva temporar până când se vor răci şi vor muri sentimentele, şi atunci vei fi capabilă să pleci", a scris Carmen.

Mai departe, cântăreaţa a vorbit despre efectele devastatoare ale minciunilor într-un cuplu.

Citeste si: Carmen de la Sălciua i-a ales numele copilului: „Voi face o fetiță”

"Minciuna transformă o relaţie. Când doi oameni au intenţii serioase, idealuri comune, trebuie să îndepărteze acest defect şi ori de câte ori vor fi tentaţi să mintă, să se gândească doar că primul lucru care elimină încrederea este minciuna. Şi de la ea pornesc şi celelalte ramuri. Trăim într-o lume în care auzim minciuni zilnic...Şi atunci ne refugiem în povestea noastră de iubire unde e "cald şi bine". Cât poate să dezamăgească contrariul? Cât poate să dezamăgească minciuna atunci când tu ai încredere în omul de lângă tine? Când ţi se întâmplă asta, te afli într-o relaţie toxică!", este părerea

vedetei.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Vlăduţa Lupău e însărcinată? Andreea Bănică a dat-o de gol!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies