Carmen de la Sălciua, în lacrimi! Imaginea cu ea goală puşcă pe care o vrea neapărat ştearsă de pe net! "Mama suferă foarte mult"

Carmen de la Sălciua, în lacrimi! Imaginea cu ea goală puşcă pe care o vrea neapărat ştearsă de pe net!
Carmen de la Sălciua, în lacrimi! Imaginea cu ea goală puşcă pe care o vrea neapărat ştearsă de pe net! "Mama suferă foarte mult"

Carmen de la Sălciua, în lacrimi! În mediul online circulă o poză RUŞINOASĂ cu ea!

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp s-au împăcat de câteva săptămâni, dar cu toate acestea artista este supărată. În mediul online circulă, de ceva timp, o poză care o înfăţişează topless, în faţa oglinzii. Solista a fost extrem de nervoasă când a văzut, prima oară, imaginea şi a făcut o declaraţie dură.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a crezut că postează cea mai tare poză a vieţii ei, dar s-a făcut de râs! Uite imaginea cu zeci de comentarii negative! "Penibilo"

Carmen de la Sălciua, în lacrimi! "Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că

trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți! ”,a spus Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Pozele bombă cu Carmen de la Sălciua pe care Culiţă le vrea urgent ŞTERSE de pe internet! "Sunt un bărbat gelos" Imagini incredibile cu artista!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Culiță Sterp trece prin clipe cumplite! Prietena sa a suferit un grav accident: „Apelez la ajutorul vostru...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies