Carmen de la Sălciua, mărturisiri emoționante despre gesturile de caritate făcute: “Nu mi se pare normal și nici nu vreau să pun oamenii în posturi proaste.”

Carmen de la Sălciua, mărturisiri emoționante despre gesturile de caritate făcute: “Nu mi se pare normal și nici nu vreau să pun oamenii în posturi proaste.”
Carmen de la Sălciua, mărturisiri emoționante despre gesturile de caritate făcute: “Nu mi se pare normal și nici nu vreau să pun oamenii în posturi proaste.”

Carmen de la Sălciua a vorbit despre actele de caritate făcute până acum și momentul în care a cerut ajutor comunității sale de pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua, cunoscuta artistă, a vorbit, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre numeroase subiecte din viața ei personală, până la cariera sa și a discutat și despre un subiect pe care nu îl abordează des, actele de caritate. Aceasta a recunoscut că în momentul în care avea mașina roz și era cunoscută de toată lumea mergea și oferea ajutor oamenilor noaptea, pentru a nu fi recunoscută.

Spune că niciodată nu a vorbit despre ceea ce a făcut pentru ceilalți, deoarece gesturile sunt după putința ei. 

“Făceam asta înainte, da. (Nr. Mergea și făcea acte de caritate noaptea) Aveam mașina roz, una singură era roz. Atrăgea atenția și nu puteam să fac asta. Atunci mergem când se lăsa seara. Niciodată treaba asta cu ajutorul oferit celorlalți nu am făcut o chestie publică din ea.

Am fost pe considerentul să nu știe stânga ce face dreapta. Într-adevăr, îmi place să fac gesturi frumoase, dar nici n-aș vrea să se înțeleagă că eu sunt vreun Gigi Becali. Fac gesturi după putința mea și sunt anumite cazuri care chiar mă impresionează și îmi doresc să ajut. De multe ori cer ajutorul și la comunitatea mea de pe Facebook pentru că nu pot să faci o casă din banii tăi, nu dispui.”,
a povestit Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, despre actele de caritate pentru care cere ajutor urmăritorilor săi

Citește și: Ce spune Carmen de la Sălciua despre norocul ei în viață: “Nu consider că am avut noroc. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum a învățat Carmen de la Sălciua lecția punctualității de la mama sa? „Mama mă aștepta cu o curea. Mi-a dat vreo 15 curele așa și a doua zi m-a pedepsit.”

Artista a recunoscut că sunt și cazuri care o impresionează, iar în acele momente cere ajutorul comunității sale, deoarece nu poate să construiască o casă singură.

A fost și cazul unei familii care locuia într-o singură cameră, fiind cinci persoane, iar atunci a făcut cazul public pentru a primi ajutor de la urmăritori. În rest, aceasta spune că nu îi place să îi expună pe ceilalți, deoarece nu se simt confortabil în astfel de situații.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

“M-am implicat într-un caz recent la o familie care nu avea acasă. Efectiv locuiau toți cinci într-o cămăruță. Am apelat la comunitatea mea și în scurt timp casa a  prins contur, cred că deja s-au și mutat. Nu am mai fost pe la ei în ultima perioadă, dar vorbesc des cu cel care se ocupă de lucrări. Astea sunt momentele în care vreau să prezint, dar în rest eu nu vorbesc despre asta pentru că nu mi se pare normal și nici nu vreau să pun oamenii în posturi proaste, să mă duc cu telefonul și să îi filmez

cum stau, pentru că niciunul nu se simte bine, chiar dacă poate el are nevoie de ajutor, dar nu se simte bine nimeni să pui camera pe el și să îl expui, să expui problema.”, a mai povestit Carmen de la Sălciua   în cadrul podcastului.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D Șoc total pentru Asiye

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies