Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei, Marian Corcheș! Bianca, fosta lui soție, a fost jignită de artistă: „Carmen a dovedit ce caracter are”

Carmen de Sălciua și Marian Corcheș
Carmen de Sălciua și Marian Corcheș

Marian Corcheș, iubitul cântăreței, a divorțat oficial de soția lui, Bianca! Cum a decurs întreg procesul la care a asistat și Carmen de la Sălciua?

Carmen de Sălciua se poate căsători cu alesul inimii ei, Marian Corcheș! În urmă cu puțin timp, bărbatul a divorțat oficial de soția lui, Bianca, iar acum poate pune în practică planurile mărețe pe care și le-a făcut cu frumoasa artistă. La procesul celor doi foști soți a fost prezentă, bineînțeles, și Carmen de la Sălciua, care se pare că i-ar fi aruncat câteva priviri tăioase Biancăi. Iată ce s-a întâmplat, mai exact, în fața magistraților.

Citeste si: Carmen de la Sălciua povestește cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „A intrat în pușcărie și l-am văzut prin sticlă”

Carmen de Sălciua și Marian Corcheș
Carmen de Sălciua și Marian Corcheș[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei, Marian Corcheș!

Bianca Corcheș, oficial fosta soție a bărbatului, a povestit cu lux de amănunte, pentru Fanatik.ro, ce s-a întâmplat la procesul de divorț pe care l-a avut cu Marian, actualul iubit al artistei.

Se pare că lucrurile nu s-au definitivat în adevăratul sens al cuvântului, asta pentru că Bianca a recunoscut că încă sunt neînțelegeri în ceea ce privește partajul, urmând să treacă din nou printr-un proces dificl.

Potrivit Biancăi, reîntâlnirea cu Marian a fost cât se poate de neplăcută, mai ales că la brațul lui se afla Carmen de la Sălciua, care ar fi jignit-o subtil.

„Mi-a fost greu să îl văd, a fost un moment dificil pentru mine.

Totuși, am fost împreună trei ani și jumătate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

La căsătorie am fost noi doi, eu și Marian. La divorțul nostru trebuia să fim tot noi doi, că ea nu mi-a fost martor când m-am măritat cu el.

Dar nu, nu a putut sta departe de el nicio secundă.

Carmen a venit să îl supravegheze, să vadă ce face la divorț. E clar că nu are încredere în el, în bărbatul despre care spune că va fi viitorul ei soț. Poate îi era frică că face vreun gest față de mine… M-a deranjat prezența ei, normal că m-a deranjat, nu avea ce să caute acolo”, a povestit Bianca pentru sursa citată anterior.

„Și, ca să o spun pe cea dreaptă, Carmen a dovedit ce caracter are.

Păi când m-a văzut acolo a început să râdă, Carmen a mai și râs de mine. Se uita la mine și râdea”, a mai adăugat ea.

Citeste si: Carmen de la Sălciua primește acuzații grave de la soția bărbatului cu care se iubește! Ce spune Bianca Corcheș: „M-a lăsat ca pe un gunoi”

Marian Corcheș și Bianca, fosta lui soție
Marian Corcheș și Bianca, fosta lui soție[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Bianca Corcheș, despre relația celor doi: „Se vor despărți”

Ferm convinsă că cel alături de care și-a petrecut ultimii aproape patru ani a făcut o greșeală imensă îndrăgostindu-se de Carmen de la Sălciua, Bianca recunoaște că nu îl va mai ierta niciodată pentru ceea ce a făcut. Tânăra a menționat, de asemenea, că nu se va mai uita înapoi, indiferent de sentimentele pe care le are față de el.

„Sper să fie fericiți împreună, dar cred că, într-o zi, Marian își va da seama ce caracter are femeia asta și se vor despărți. Poate își va da seama de greșeala pe care a făcut-o.

Acum voi fi mai atentă când vine vorba de bărbați. Dacă mai sunt bărbați care să înțeleagă ce înseamnă o relație și responsabilitatea… Dar, oricum, voi avea ambii ochi deschiși, nu mă mai las dusă de val, de pasiune”, a mai spus Bianca, conform sursei enunțate anterior.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Carmen de la Sălciua este implicată într-un scandal cu soția noului iubit: “Eu sunt cea de-a treia persoana, care i-a stricat ei căsnicia”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies