Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină după ce a recunoscut oficial relația cu Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină
Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină

Cântăreața a vorbit despre posibilitatea de a deveni mămică! Iată ce dezvăluiri a făcut pe rețelele de socializare

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară! Din punct de vedere profesional, lucrurile merg ca pe roate, este implicată în foarte multe proiecte și are o comunitate impresionantă de fani care o susțin în orice, iar pe plan sentimental nu a fost niciodată mai fericită ca acum. Frumoasa vedetă se iubește de luni bune cu Marian Corcheș, bărbatul care o face fericită în fiecare zi și cu care își dorește să își întemeieze cât de curând familia mult visată.

Citeste si: Carmen de la Sălciua povestește cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „A intrat în pușcărie și l-am văzut prin sticlă”

Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină
Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină

Carmen de la Sălciua nu a avut mult noroc în dragoste până acum. După mai multe relații care nu au dus nicăier și un mariaj eșuat, bruneta a reușit să își găsească în sfârșit dragostea adevărată.

Artista și noul ei partener de viață, Marian Corcheș, trăiesc o adevărată poveste de iubire, cum numai în basme vedem, astfel că a ținut să le împărtășească și fanilor momentele pline de magie de care are parte.

Cântăreața organizează foarte des sesiuni de Q&A pe contul e de Instagram, așa cum s-a întâmplat și acum, iar un internaut a profitat de ocazie și a întrebat-o când are de gând să devină mămică.

„Când vine un bebe?”,  a fost întrebarea pusă de un internaut. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Când o vrea Dumnezeu”,  a fost răspunsul sincer al interpretei de muzică de petrecere. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua primește acuzații grave de la soția bărbatului cu care se iubește! Ce spune Bianca Corcheș: „M-a lăsat ca pe un gunoi”

Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină
Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, despre conflictul dintre Marian Corcheș și soția lui

Artista și Marian Corcheș formează un cuplu încă din timpul căsniciei lui. Bărbatul și partenera lui de viață erau despărțiți din punct de vedere sentimental, însă în acte figurau în continuare ca soț și soție.

Ulterior, Carmen de la Sălciua fost acuzată de încă soția băbatului că i-ar fi destrămat mariajul, dar vedeta a negat cu vehemență aceste acuzații și a spus că relația lor era de mai mult timp încheiată. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Credeți că pentru o amărâtă de răzbunare se face un asemenea circ? Aș intra eu în așa circ, așa cum mă știe publicul?! Tot timpul am afișat latura asta pașnică atunci când a fost vorba de un scandal.

De aceea nu dau declarații sau răspunsuri acestei femei, pentru că m-am săturat ca de pe numele meu să se iște tot felul de scandaluri.

Am spus de atâtea ori că eu nu am destrămat nicio căsnicie.

Am văzut negru pe alb discuțiile dintre ei, am văzut mesajele pe care el mi le-a arătat. Niciodată nu aș fi crezut un bărbat căsătorit dacă ar fi venit la mine cu versiunea că nu se mai înțelege cu nevasta.

Mi-a arătat mesaje între ei care datează de prin august, când pentru mine el era un simplu om, nu existase niciun fel de conexiune între noi.

Ea îl sună pe el, îl ține la telefon, am asistat la discuții. Discuțiile dintre ei sunt la urechile mele. Se vorbește despre fosta lor relație că nu mai merge. Probabil ea nu vrea să lase relația asta să se termine. Mulți cunoscuți știu povestea lor care pot confirma că lucrurile nu stau așa. El i-a propus să divorțeze la notar, ea nu a vrut și el când a văzut că nu se poate nicicum, a intentat actele în instanță", a declarat în urmă cu ceva timp Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Carmen de la Sălciua, din nou într-o relație! Prima imagine cu iubitul ei

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies