Carmen de la Sălciua și iubitul său, mai fericiți ca niciodată: „Iubesc clipele cu tine”

Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua si iubitul

Cum s-au fotografiat Carmen de la Sălciua cu iubitul său în vacanță. Cei doi se află în aceste momente în Dubai.

Carmen de la Sălciua și iubitul său trăiesc o poveste de iubire ca în basme, iar de câteva luni sunt nedespărțiți.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au trecut deja la un alt nivel al relației lor și și-au cunoscut familiile, semn că totul evoluează rapid și că nu este exclus să auzim și alte vești din partea celor doi:

„Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui.

E o doamnă care îți crează o bună dispoziție, vorbesc ore întregi cu ea, s-au legat așa toate, nu pot să spun cum...Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”, spunea Carmen de la Sălciua într-un interviu.

În prezent, cei doi se află în vacanță în Dubai, iar Carmen de la Sălciua a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când s-a fotografiat cu iubitul său în intimitate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Fără cuvinte! Iubesc clipele cu tine”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș! Cum l-a așteptat acasă de Ziua Îndrăgostiților: „Ești totul pentru mine!”

Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua si iubitul[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, planuri de căsătorie

Și pentru că se iubesc foarte mult, Carmen de la Sălciua și partenerul său și-au făcut planuri serioase de viitor și se gândesc și la căsătorie. Frumoasa artistă a așteptat ca partenerul său să divorțeze oficial înainte de a dezvălui ce se întâmplă în viața sa privată:

Citeste si: Carmen de la Sălciua, anunț surpriză la doar câteva zile după divorțul iubitului ei: „Urmează bebe”

„Planurile noastre sunt și pe termen lung, dar nu ne putem vedea de ele, acum, până nu își rezolvă el problemele cu soția, până nu se finalizează divorțul. Da, aștept să divorțeze și ne vom căsători, avem planuri în acest sens. Da, el este un om care mă face fericită. (…) Eu nu vreau să mă bag în niciun scandal cu acea doamnă, nu mă interesează ce spune”, dezvăluia Carmen de la Sălciua în luna noiembrie a anului trecut.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies