Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș! Cum l-a așteptat acasă de Ziua Îndrăgostiților: „Ești totul pentru mine!”

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș
Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș

Artista și iubitul ei și-au făcut cadouri care mai de care de Ziua Îndrăgostiților! Cum l-a așteptat Carmen de la Sălciua pe Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o adevărată poveste de dragoste de câteva luni, iar cu fiecare ocazie pe care o au dovedesc întregii lumi că iubirea pe care și-o poartă este mai presus decât orice. Ziua Îndrăgostiților din acest an nu a putut trece neobservată, astfel că amândoi și-au făcut surprize care mai de care, printre ele numărându-se și câteva declarații de dragoste în mediul online.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, anunț surpriză la doar câteva zile după divorțul iubitului ei: „Urmează bebe”

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș
Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș!

Cu toate că sunt împreună de puțin timp, relația lor a devenit foarte serioasă și au planuri mari de viitor. Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au mutat deja împreună, iar acum se gândesc să își întemeieze o familie, semn că nimic nu îi mai poate despărți.

De Ziua Îndrăgostiților, iubitul vedetei a surprins-o cu un buchet imens de flori, iar ea l-a așteptat într-un ambient romantic acasă, acolo unde a aprins lumânări în toate camerele și a luat tort.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Cum să nu o iubești când te așteaptă acasă cum nu ți-ai putea imaginea vreodată? Chiar m-ai lăsat fără cuvinte! Te iubesc cel mai mult din lumea asta.

Ești totul pentru mine”, a fost mesajul postat de Marian Corcheș după ce Carmen de la Sălciua l-a surprins plăcut în locuința lor.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei, Marian Corcheș! Bianca, fosta lui soție, a fost jignită de artistă: „Carmen a dovedit ce caracter are”

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș
Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș[Sursa foto: Instagram]

Pe de cealaltă parte, Carmen de la Sălciua a ținut să facă o declarație de dragoste pe Instagram iubitului ei, imediat după ce a primit buchetul superb.

Frumoasa vedetă a mărturisit că pentru ea Ziua Îndrăgostiților este tot timpul, asta pentru că se iubesc nespus de mult și mereu se surprind plăcut.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Nu am niciun Valentin. Pe iubitul meu îl cheamă Marian Corcheș. În fiecare zi de când ne-am cunoscut pentru noi e Ziua Îndrăgostiților. Îți mulțumesc. Pentru toate momentele frumoase. Te iubesc mult de tot”, a fost mesajul transmis de Carmen de la Sălciua la fotografia în care apare cu buchetul de flori primit de la Marian Corcheș.

Relația amoroasă dintre artistă și iubitul ei nu a început tocmai bine.

Atunci când s-au cunoscut, Marian Corcheș abia ce intrase în procesul de divorț cu fosta soție, aceasta acuzând-o la vremea respectivă pe Carmen de la Sălciua că i-a distrus familia, însă lucrurile nu au stat chiar așa. Partenerul vedetei a mărturisit în mai multe rânduri că s-a cuplat cu ea după ce s-a separat de fosta soție, lucru pe care nu îl consideră deloc greșit.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Carmen de la Sălciua povestește cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „A intrat în pușcărie și l-am văzut prin sticlă”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies