Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat viața după ce a cumpărat o pungă de chipsuri. “Din momentul acela, s-a declanșat o confirmare.”

Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat viața după ce a cumpărat o pungă de chipsuri. “Din momentul acela, s-a declanșat o confirmare.”
Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat viața după ce a cumpărat o pungă de chipsuri

Carmen Grebenișan a povestit cu urmăritorii ei de pe social media o întâmplare care s-a petrecut în urmă cu câțiva ani.

Carmen Grebenișan este în prezent una dintre cele mai apreciate și urmărite influencerițe din țară, iar de când a acordat mai multă atenție mediului online, aceasta a reușit să își adune de partea sa o comunitate mare de fani. Vedeta obișnuiește să împărtășească cu fanii ei cam tot ce se întâmplă în viața sa, mărturisindu-le acestora atât momentele bune, cât și cele mai puțin bune, prin care trece în fiecare zi.

Recent, Carmen Grebenișan a vorbit deschis despre o întâmplare care s-a petrecut pe vremea când avea vârsta de doar 12 ani.

Citeste si: Cine este Pufeh. „Poveștile de viață ale oamenilor ne-au împins să acceptăm provocarea!”

Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat viața după ce a cumpărat o pungă de chipsuri[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Carmen Grebenişan. "Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat percepția asupra propriei persoane

Aceasta a spus că membrii familiei sale nu se considerau persoane norocoase, motiv pentru care ei i-au inspirat și acesteia același sentiment, mai exact, că nu este o persoană norocoasă. Astfel, deși chiar și influencerița era de părere că este urmărită peste tot de ghinion, ea a mers la vremea respectivă la magazin și a cumpărat o pungă banală de chipsuri, însă ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte.


„Cred că aveam 12 ani, atunci când m-am dus până la un minimarket și mi-am cumpărat o pungă cu chipsuri. Era o pungă cu chipsuri în care aveai posibilitatea să câștigi bani. În viața mea nu m-am gândit că o să câștig” ,  a povestit Carmen Grebenișan într-un videoclip postat pe TikTok.

Citeste si: Cine este RAUL TIȘA, soțul Alinei Ceușan. „E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci"

Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat viața după ce a cumpărat o pungă de chipsuri[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Top 5 influenceri din România

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Deși era mai mult decât sigură că în punga de chipsuri nu poate găsi ceva, lucrurile nu au stat așa, căci atunci când a deschis-o a rămas șocată, asta pentru că a descoperit 100 de lei. Așadar, din acel moment, Carmen a precizat că se consideră o persoană norocoasă, căci întâmplarea din copilărie a fost cea care i-a schimbat întreaga percepție despre ea ca persoană.
„Știam clar că nu o să fie nimic în punga aia. Am deschis punga și am văzut că era acolo o bancnotă de 100 de lei. După mi-am zis că eu chiar sunt norocoasă. Din momentul acela, s-a declanșat o confirmare, pentru că eu chiar sunt foarte norocoasă” ,  a mai adăugat influencerița.

Citeste si: Cine este Andreea Bănică. „Am avut o copilărie superbă la malul mării, cu cheia de gât pe plajă, la soare."

Carmen Grebenișan, despre cum i s-a schimbat viața după ce a cumpărat o pungă de chipsuri[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Chiar nu glumim”. Carmen Grebenișan, decizie radicală la nici un an de la cununia cu Alex Militaru

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies