Carmen Grebenișan și logodnicul său sunt infectați cu Covid-19: „De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele”

Carmen Grebenișan si Alex Militaru
Carmen Grebenișan si Alex Militaru au Covid-19

Carmen Grebenișan și logodnicul său, Alex Militaru, au primit cea mai neplăcută veste din ultimele luni. Ce se întâmplă cu cei doi.

Cei doi tineri au fost infectați cu noul coronavirus, iar fosta concurentă de la Asia Express a făcut primele declarații despre boala cu care s-au confruntat mai bine de 45 de milioane de oameni în ultimele luni.

Cea mai bună prietenă a Alinei Ceușan a dezvăluit ce simptome are, dar și cum și-a dat seama că a contractat noul coronavirus.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei s-a certat cu Bianca Comănici: „E irelevant ce spune Bianca, oricum e săraca...”

Din fericire, cei doi nu au o formă gravă a virusului, așa că timp de două săptămâni vor sta izolați la domiciliu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Carmen Grebenișan si Alex Militaru
Carmen Grebenișan si Alex Militaru au Covid-19 și s-au izolat[Sursa foto: Instagram]

„Noi suntem pozitivi, am aflat asta miercuri și suntem norocoși că nu avem simptome mai deloc, doar două zile ne-a durut capul, nu ne curge nasul, nu tușim. Mă rog, eu nu tușesc, Alex tușește de obicei!', spune Carmen.

Carmen Grebenișan a anunțat că și-a pierdut mirosul, însă este optimistă că se va vindeca în scurt timp.

Citeste si: Cătălin Botezatu iubește din nou: „Știi că bărbații înnebunesc la bătrânețe”

„Update, mi-am pierdut mirosul cu nara dreaptă. Da, nara dreaptă nu mai funcționează, doar stânga, asta e ciudat! Dar îmi doresc să nu se agraveze prea mult, nu știu, eu sunt, de obicei, agitată de fel, sunt foarte pozitivă, fac mișto de orice, fac caterincă. Oricum n-am cum să schimb situația asta, nu? Vedem ce o fi!', spune Carmen pe Instagram.

Cum și-a dat seama Carmen Grebenișan că este infectată

În plus, Carmen a dezvăluit și cum și-a dat seama că ar putea fi infectată, înainte de a-și face testul.
„De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele așa că mergem să ne facem testul de COVID-19. (…) Nu știm sigur dacă este asta, dar, mă rog, simptomele sunt diverse. Pe mine mă doare capul foarte tare și mă ustură pielea corpului ca și cum urmează să am temperatură.

Recunosc momentul ăsta. Momentan nu am temperatură. Alex are o temperatură mai ridicată decât a mea, dar nu poate fi considerată temperatură. Pe el îl dor toate. Nu se simte prea bine. Acum să vedem. Poate este și gândul ăsta că noul coronavirus este peste tot și s-ar putea să-l ai. Poate ni se pare. Oricum ar fi, cel mai importat este să vă faceți testul cât mai repede dacă aveți și minimum de simptome', a mărturisit Carmen înainte de a face testul.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alexandru Rafila, despre revenirea declarației pe propria răspundere: „Lucrul acesta necesită o decizie”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies