Cătălin Botezatu iubește din nou: „Știi că bărbații înnebunesc la bătrânețe”

Cătălin Botezatu iubește din nou: „Știi că bărbații înnebunesc la bătrânețe”
Cătălin Botezatu iubește din nou: „Știi că bărbații înnebunesc la bătrânețe”

Îndrăgitul designer a dezvăluit cine este femeia care l-a cucerit. Ce spune despre ea și ce planuri de viitor are cu ea.

Cătălin Botezatu iubește din nou. Îndrăgitul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre femeia care a reușit să îi pună inima pe jar.

După mai mulți ani în care nu a vorbit despre nicio persoană specială din viața sa, Cătălin Botezatu și-a deschis din nou sufletul. Se pare că designerul trăiește o frumoasă poveste de dragoste la distanță și nu exclude nici varianta căsătoriei.

„E aşa, o relaţie la distanţă care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim şi la telefon(...) Este foarte tânără şi este roşcată", a spus Cătălin Botezatu, vineri, la emisiunea Show Blitz, de la Antena 3.

Întrebat dacă ne poate surprinde cu o căsătorie, Botezatu a răspuns: "Nu ştiu, poate o iau razna, ştii că bărbaţii înnebunesc la bătrâneţe(...).

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Atunci când vine vorba de femei, cea care va urma să fie cucerită de către designer trebuie să știe încă de la început ce calități trebuie să aibă pentru a intra în grațiile creatorului de modă.

Citeste si: Emily Burghelea, scandal cu logodnicul ei: „Sunt în stare să îi fac orice”

„Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc.

Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluţiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine."

Catalin Botezatu
Catalin Botezatu despre femeia iubita[Sursa foto: Facebook]

Botezatu: „Marea mea dragoste e în Germania. Ne-am despărţit, dar şi acum sunt îndrăgostit de ea”

Cătălin Botezatu a mai vorbit și despre femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

Citeste si: Andreea Bănică, atacată de fani: „De ce ai făcut aceste intervenții inutile?"

Marea mea dragoste este în Germania şi se numeşte Dana Opsitaru. Dar ne-am despărţit, ea s-a măritat, vorbim în schimb tot timpul la telefon.(...) Eram îndrăgostit de ea, dar recunosc şi acum sunt îndrăgostit de această femeie minunată", a mărturisit creatorul de modă.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mama lui Emily Burghelea a ajuns la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu Covid-19: „I s-a făcut tratament cu plasmă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies