Carmen Harra preziceri- faimoasa clarvăzătoare a anticipat despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

carmen-harra-preziceri
carmen-harra-preziceri

Carmen Harra preziceri. Celebrul parapsiholog Carmen Harra a prezis despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion încă de la începutul relației.

Carmen Harra preziceri. Carmen Harra este unul dintre cei mai renumiți clarvăzători din România, chiar dacă activează în Statele Unite ale Americii, și a prezis unele dintre cele mai relevante evenimente care au avut loc în ultimii ani. Acum mai bine de cinci ani, la începutul relației dintre Lidia Buble și Răzvan Simion, Carmen Harra a prezis faptul că faimosul cuplu nu va rezista pentru totdeauna.

Citeste si: Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

Carmen Harra preziceri- a declarat public că Lidia Buble și Răzvan Simion NU vor avea o relație de durată!

Potrivit faimosului parapsiholog, relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a fost, de la bun început, sortită insuccesului. Carmen Harra s-a folosit de numerologie, pentru a descoperi compatiblitatea dintre prezentatorul TV și frumoasa cântăreață, descoperind, însă, că aceștia sunt mult prea diferiți pentru a duce iubirea lor în eternitate.

carmen-harra-preziceri
carmen-harra-preziceri

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional.

Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili,” declara Carmen Harra la vremea respectivă.

Citeste si: S-a întors roata! Fosta soție a lui Răzvan Simion, cu iubitul, la altar! În timpul ăsta, prezentatorul plânge după Lidia Buble

Despărțire Lidia Buble și Răzvan Simion- fanii au fost șocați!

Toată lumea se aștepta la o eventuală căsătorie între prezentatorul TV și cântăreața cu voce de aur, dar după cinci ani în care au avut de înfruntat numeroase critici, în care au

depășit toate momentele problematice, ruptura dintre Lidia Buble și Răzvan Simion s-a adâncit, iar cei doi nu au reușit să găsească motivele care i-au unit inițial, așa că au decis să meargă pe drumuri separate.

Mai mult decât atât, după ce a dezvăluit faptul că se află într-o călătorie prin care speră să se regăsească, Răzvan Simion a ieșit la masă alături de familia sa.

carmen-harra-preziceri
carmen-harra-preziceri

Citeste si: Bombă în showbiz! Până la despărțirea de Lidia Buble, Răzvan a fost surprins alături de o altă femeie!

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies