Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie de iubitul ei! Primele declarații făcute de vedetă: „Sunt foarte fericită!”

Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie de iubitul ei!
Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie de iubitul ei!

Carmen Negoiță a anunțat că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei american, iar răspunsul a fost evident „DA”

Carmen Negoiță, una dintre cele mai influente personalități din mediul online, trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, chiar dacă a divorțat de curând de Ionuț Negoiță. Se pare că frumoasa vedetă iubește din nou și, de asemenea, este iubită la rândul ei, iar dovada a venit chiar când ne așteptam mai puțin. Concurenta emisiuniii fenomen „Bravo, ai stil! Celebrities!” a fost cerută în căsătorie de iubitul său și a dat vestea cea mare chiar în platoul emisiunii. 

Citeste si: O nouă despărțire la Puterea dragostei! Cei doi și-au spus „Adio!” la scurt timp după ce au decis să locuiască împreună!

Bărbatul care îi este alături a pregătit totul cu mare atenție înainte și a ales să o ceară în căsătorie chiar de ziua ei. Acesta a ascuns inelul în cadoul pe care îl pregătise, iar apoi a pus întrebarea la care a primit imediat și răspunsul: „DA!”. 

„Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: «Vrei să fii iubita mea toată viața?» Sunt foarte fericită în plan personal“,  a povestit Carmen Negoiță, în platoul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cristian Marinescu, declarații despre relația cu Maria: „Sunt oarecum bulversat...”

Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie de iubitul ei!
Carmen Negoiță a fost cerută în căsătorie de iubitul ei![Sursa foto: Instagram]

Carmen Negoiță, detalii ascunse din relația sa

Vedeta a mărturisit că se simte extraordinar alături de actualul iubit, iar lucrurile dintre cei doi merg mai bine ca niciodată, mai ales acum că și-a schimbat abordarea. Ea spune că a învățat din fostul mariaj de 11 ani pe care l-a avut cu Ionuț Negoiță și nu va mai repeta greșelile.

Carmen Negoiță și Cătălin Boboc formează cel mai nou cuplu din sfera publică și ochii sunt atenți ațintiți asupra lor, dat fiind faptul că cei doi s-au fotografiat în timp ce erau în vacanță, la mare.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca Comănici s-a despărțit de Andrei Dascălu de la Survivor! Bruneta a spus tot adevărul: „Drumurile noastre sunt separate. Eu nu sufăr!”

„În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, a mai spus Carmen Negoiță.

Cătălin Boboc are 45 de ani și un băiat adolescent dintr-o căsnicie anterioară. Se pare că cei doi îndrăgostiți au câteva pasiuni comune, dat fiind faptul că au fost văzuți la mai multe petreceri de pe litoralul românesc.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a despărțit de soție? „ Eu nu am gagică!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies