Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit: „Nu am foarte multe ce să îți povestesc”

Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit: „Nu am foarte multe ce să îți povestesc”
Carmen Negoiță s-a despărțit de iubit: „Nu am foarte multe ce să îți povestesc”

Ce s-a întâmplat între Carmen Negoiță și iubitul său, de au ajuns la despărțire. Separarea s-a produs imediat după o vacanță de lux.

Vești neașteptate în showbiz-ul românesc! După mai multe luni de relație, Carmen Negoiță și iubitul său și-au spus adio. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a dezvăluit ce s-a întâmplat în viața sa personală și de ce nu a ajuns în fața altarului cu bărbatul care o făcea fericită.

Carmen Negoiță i-a făcut aceste mărturisiri Cristinei Șișcanu, în cadrul unei emisiuni TV care va apărea în curând, de tip podcast.

Vedeta a recunoscut că este singură și a dezvăluit și când a avut loc această separare de fostul partener.

Citeste si: Carmen Negoiță, dezvăluiri surpriză despre una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cine a intrat în vizorul blondinei

Extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața personală, dezvăluirea lui Carmen Negoiță a fost o mare surpriză pentru toată lumea.

Ea și fostul iubit, Cătălin Boboc, s-au despărțit după ce s-au întors dintr-o vacanță pe Coasta de Azur, acolo unde au mers împreună. Dezvăluirile lui Carmen au surprins-o pe Cristina Șișcanu.

Citeste si: „Toate lucrurile frumoase se și termină” Ce a anunțat Gabriela Cristea

Carmen Negoita
Carmen Negoita s-a despartit de iubit[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta"

Cristina Șișcanu: Stai un pic, eu credeam că o să-mi împărtășești „Vai, ce frumos a fost, pe unde am fost, ce-am făcut, ce-am mâncat, ce-am văzut'…

Carmen Negoiță: Da, nu am foarte multe ce să-ți povestesc, pentru că practic cred că am fi stat două zile… Am mers 2.000

de kilometri, ca să…

Cristina Șișcanu: Ați plecat pe Coasta de Azur și spun ați plecat, pentru că ai plecat cu iubitul tău.

Carmen Negoiță: Da, fostul.

Cristina Șișcanu: Stai un pic. Cum?!

Carmen Negoiță: Da, pentru că, de când ne-am întors, s-a terminat toată această…

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu: S tai. Ați plecat pe Coasta de Azur, deci trebuie să luăm în calcul faptul că nu mai trebuie să mergem pe Coasta de Azur cu partenerul, că acolo se termină totul.

Carmen Negoiță: N u, Doamne ferește, nu, locația este superbă. Nu, trebuie doar să nu mergeți cu partenerul nepotrivit', e dialogul dintre Carmen Negoiță și Cristina Șișcanu.

 

Carmen Negoiță are doi copii cu Ionuț Negoiță

Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost căsătorită timp de 11 ani cu Ionuț Negoiță, fostul patron al Dinamo. Cei doi au divorțat în anul 2010. Carmen Negoiță are doi copii cu Ionuț Negoiță, o fată – Ingrid și un băiat – Harry, care studiază în străinătate.

„Harry s-a întors de curând din Anglia. A terminat liceul. A stat în carantină, dar acum e ok, s-a întors la muncă. Ingrid este acasă, anul II de facultate l-a terminat online, nu s-a mai întors în Anglia. Muncește și ea un part time job. Fiecare pe treaba lui. Eu, pe lângă plimbările pe care le vedeți voi, sunt cu businessurile mele: cel cu importul de mochetă și cel cu mâncare raw vegană', povestea Carmen Negoiță în cadrul unui interviu.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies