Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta"

Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta
Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta"

Bănel Nicoliţă este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la noi din țară și nu numai. Însă știați că acesta s-a născut în Brăila?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact celebrul fotbalist,  Bănel Nicoliţă, dar și cum a ajuns acesta să se bucure de succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care este, de-a lungul timpului, cel mai mare regret al său.

 

Cine este Bănel Nicoliță  

Bănel Nicoliță  s-a născut pe data de 7 ianuarie, în Brăila. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 37 de ani. Acesta este un cunoscut fotbalist român, care și-a desfășurat marea sa activitate în cadrul FC Steaua București. Bănel Nicoliță este cel de al doilea stelist, atunci când vine vorba despre numărul de meciuri pe care le-a avut în competițiile europene, mai exact 64, la distanță de doar 8 meciuri, după Marius Lăcătuș.

Ce vârst ă  are Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță  a început să joace fotbal de la o vârstă foarte fragedă, mai exact de la 14 ani, atunci când a intrat la clubul din localitatea sa, denumit „Unirea Făurei”. Apoi la diferență de doar doi ani, acesta a intrat în divizia C, de la „Dacia Unirea Brăila”.

Astfel, Bănel Nicoliță a ajuns să joace pentru Steaua București în grupele UEFA Champions League. Acest lucru s-a întâmplat de trei ori consecutiv, urmând să aibă nu mai puțin de 15 meciuri în respectiva competiție.

La vârsta de doar 19 ani, Bănel Nicoliță  purta tricoul cu numărul 16, debutând astfel în Divizia A, de la Steaua. Acest salt important în cariera sa, a avut loc pe data de 30 iulie 2004, mai exact în meciul CFR Cluj - Poli AEK Timișoara, care s-a încheiat cu scorul de 2-1. Bănel

Nicoliță a fost selecționat apoi, în echipa națională a României. Aspectul care nu s-a schimbat însă, este legat de numărul pe care acesta îl avea pe tricou, și anume tot 16. 

Despre celebrul fotbalist  Bănel Nicoliță, se spune că este un performer versatil, care a ajuns să fie preferat de mai toți antrenorii, datorită vitezei și volumului său de efort pe care îl depune într-un meci. Însă

cu siguranță nu mulți vor uita celebrul său autogol pe care l-a dat în meciul din etapa a 4-a a Grupei E din Liga Campionilor 2006-2007, meci care a avut loc între Real Madrid și Steaua București, pe data de 1 noiembrie 2006.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bănel Nicoliță  poate deveni oricând atacant, mijlocaș sau fundaș dreapta.

Bineînțeles că un astfel de fotbalist nu avea cum să nu dețină și medalii. Printre acestea se numără și Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a care avea o baretă, oferită din partea fostului președinte, Traian Băsescu. Acest premiu a fost oferit pe data de 29 martie 2006, datorită faptului că Bănel Nicoliță făcea parte, la acea vreme, din lotul echipei FC Steaua București care obținuse calificarea în sferturile Cupei UEFA 2005-2006. Apoi în anul 2008, Bănel Nicoliță a fost decorat tot de către fostul președinte, Traian Băsescu, cu Medalia „Meritul Sportiv” clasa a II-a, de această dată cu 2 barete, pentru calificarea sa la Euro 2008. În
anul 2011, acesta a semnat un contract cu o durată de trei ani, cu gruparea franceză din Ligue 1 AȘ Saint-Étienne. Cu toate acestea, Bănel Nicoliță a ajuns să fie „împrumutat”, timp de un an, la FC Nantes.

Ulterior,  Bănel Nicoliță  a revenit în România pentru a juca la FC Viitorul, chiar la începutului anului 2015. Cu toate acestea, în anul 2016, acesta și-a reziliat, de comun acord, contractul cu acest club. În cele din urmă, Bănel Nicoliță a ales să se retragă din activitate, pentru a reveni în orașul său natal, acolo unde a devenit președinte al clubului local CS Făurei din liga județeană Brăila.

 

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”În copilărie am fost mai zăpăcită decât ceilalți doi frați ai mei, adică nu am fost cumințenia pământului"

 

Care este regretul lui Bănel Nicoliță  

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Se pare că deși pasiunea sa pentru fotbal este una destul de mare, acesta a reprezentat și motivul principal pentru care celebrul fotbalist, Bănel Nicoliţă a divorţat de soţia sa. Acesta a decis să investească mai mult, din punct de vedere financiar, în echipa din Făurei, aspect cu care soția sa nu era de acord, ceea ce a dus la destrămarea celor doi.

Regretul pe care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajută. Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ!

Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva…”, a declarat celebrul fotbalist, Bănel Nicoliţă, într-un interviu.

 

Citeste si: Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Ioana Popescu. „Toată copilăria mea am avut tot felul de traume. Copiii râdeau că nu am tată"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies