Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

cine este sotia lui serghei mizil
Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

Serghei Mizil este cunoscut ca fiind o vedetă TV destul de controversată. Însă știați cine este soția lui?

Aflați din rândurile următoare cine este soția lui Serghei Mizil, dar și amănunte despre cariera și familia frumoasă pe care o au împreună.

Soția lui Serghei Mizil, Cora Mizil Niculescu, căci despre aceasta este vorba, s-a născut pe data de 4 iunie, prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 62 de ani.

Cine este soția lui Serghei Mizil

Aceasta este foarte apreciată pentru felul în care arată. Toată lumea nu poate să creadă că are vârsta de 62 de ani, ci mai degrabă cu vreo 20 de ani mai puțin. Cora Mizil se menține foarte bine și are grijă de silueta sa, parcă ar refuza pur și simplu să îmbătrânească.

Serghei Mizil

Citeste si: OANA MOȘNEAGU: Cine este iubita lui Vlad Gherman

Cariera soției lui Serghei Mizil

Cora Mizil deține o firma de catering de care se ocupă de foarte multă vreme și care îi aduce profit în mod constant. De asemenea, soția lui Serghe i este o femeie independentă și se pricepe foarte bine în domeniul afacerilor. Datorită acestui lucru, Cora Mizil este foarte apreciată de nenumărate persoane, dar și datorită faptului că nu a profitat vreodată de faptul că este căsătorită cu o persoană cunoscută de la noi din țară.

Totodată, Cora Mizil și-a dedicat ultimii ani de activitate în domeniul ezoterismului. Aceasta susține că a simțit dintotdeauna o chemare pentru acest lucru. Cora Mizil a povestit la un moment dat că a simțit de mai multă vreme anumite lucruri, precum stări și voci, însă nu găsea nicio explicație pentru aceste lucruri, dar a considerat că nu poate să fugă din fața propriei sale ființe.

„Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket şi am stat ceva pentru că la un moment dat am intrat într-o stare şi am auzit voci, n-am găsit explicaţii. Bineînţeles că primele lucruri la care m-am gândit au fost că aveam o variaţie hormonală.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

A fost un mesaj clar, am simţit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină. Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înţelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluţia, nu poţi să fugi din faţa propriei tale fiinţe. Nimeni nu m-a liniştit, s-a legat cumva cu alte semne (…)

Eu am început să mă documentez, să caut explicaţii, mi se părea că sistemul meu de noţiuni nu era complet. Nu ştiam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii. E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii şi cumva trebuia să ajung să înţeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experienţe, dar le neagă.

Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens”, a menționat Cora Mizil, la o emisiune TV.

copiii lui serghei mizil

Citeste si: CITEȘTE: Cine este SEBASTIAN DOBRINCU. Biografie: data nașterii, afaceri, iubită

Căsnicia dintre Serghei Mizil și soția sa

Cei doi sunt împreună de mai bine de 25 de ani și își păstrează relația destul de departe de ochii curioșilor. Sunt fericiți și mai bine ca niciodată.  Cora Mizil a reușit, odată cu intrarea în viața lui Serghei, să-l tempereze, să îl motiveze și totodată să îi ofere un sprijin pe tot parcursul vieții. Datorită acesteia, viața lui Serghei Mizil s-a schimbat destul de mult, acesta chiar a declarat la un moment dat, faptul că odată ce a întâlnit-o pe soția sa, și-a arătat și o latură mai bună pe care nu obișnuia să o lase în văzul tuturor. Îi este recunoscător că a scos din el tot ce avea mai bun.

Se spune totuși că soția lui Serghei, Cora Mizil este cunoscută datorită căsătoriei dintre cei doi. Totuși, aceasta preferă să stea departe de presă sau de lumina reflectoarelor. Excepție fac momentele în care participă la diverse evenimente alături de soțul său. Aceasta preferă să nu intre în diverse neînțelegeri sau certuri din domeniul televiziunii, spre deosebire de soțul său care este foarte bine știut pentru aparițiile sale TV și a modului de abordare pe care îl are, în privința anumitor situații.

cu ce se ocupa sotia lui serghei mizil

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Răzvan Simion, prima reacție după ce Lidia Buble a lansat o nouă piesă: „A plâns ca un copil”

Relația lui Serghei Mizil și a soției lui cu cele două fete

Serghei Mizil are două fete frumoase de care este pe zi ce trece, din ce în ce mai mândru. Prima fată a acestuia este Smaranda, care a rezultat în urma primei căsătorii ale vedetei TV. Iar a doua fată pe care o are împreună cu soția sa,  Cora Mizil, este Ana.

Fiica cea mare a lui Serghei Mizil, despre care acesta spune că i-a moștenit complet caracterul, Smaranda, preferă să nu iasă în lumina reflectoarelor, însă tatăl ei obișnuiește să posteze poze pe rețelele de socializare cu frumoasa lui fiica. Aceasta are un băiețel, iar în prezent este divorțată.

Fiica cea mică a lui Serghei Mizil și a Corei Mizil este cunoscută în presă din cauza faptului că în urmă cu câteva luni a suferit un accident, în urma căruia și-a pierdut un deget. Ana are un stil mai rebel, în comparație cu Smaranda care preferă să stea în banca ei și să fie mai liniștită. 

Cora Mizil

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Ionuț Rusu. Biografie: comediant de succes, carieră si mediu online, fosta relație



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Carmen Chindriș. „Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies