Cârnăciorii serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune.
Rețetă de Cârnăciori serviți cu salată de roșii, mozzarella și căpșune
Rețeta delicioasă, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă este de 30 de minute
Citește și: Tiramisu. O variantă delicioasă și cu blat de tort!
Citește și: Rețetă de salată orientală cu maioneză. Ce să mai adaugi pentru un gust desăvârșit
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Timp de preparare- 30 de minute
Timp total- o ora
Rețeta este pentru 2 persoane
Ingrediente
- 4 cârnați polonezi
- 200 g de roșii cherry
- 2 pachete de mozzarella
- 100 g de căpșune proaspete
- Ulei
- Sare
- Muștar
- Oțet balsamic
- mentă
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 2 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Mod de preparare
- In primul și în primul rând, tot ce trebuie să facem pentru această delicioasă rețetă este să ne apucăm de prepararea cârnaților. Așadar, în funcție de modul în care alegeți să îi preparați, fie pe grătar sau fie în tigaie, este nevoie ca ambele să se încingă înainte de prepararea cârnaților. Astfel, între timp trebuie ca și cârnații polonezi să fie crestați cu ajutorul unui cuțit, atât cât ne dorim, iar ulterior în momentul în care grătarul sau tigaia au fost încinse îndeajuns de mult pentru a se găti, îi putem așeza, rând pe rând. Trebuie să fim atenți totuși la ei, pentru că este nevoie să-i întoarcem la timp, astfel încât să se gătească pe ambele părți în mod egal.
- Până în momentul în care cârnații se vor găti, putem să ne ocupăm și de salată. Așadar, este nevoie să tăiem roșiile cherry în jumătăți sau în sferturi, în funcție de cât de mari sunt acestea, și să le așezăm pe o farfurie de dimensiuni mai mari peste care vom adăuga și puțin ulei. Brânza mozzarella se poate tăia în bucățele mici sau se poate lăsa întreagă și doar despicată la jumătate și așezată ulterior pe roșiile cherry. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm nici de căpșune în cazul în care doriți să le adăugați la această salată, căpșunele trebuie și ele tăiate în jumătăți sau în sferturi, în funcție de dimensiunea lor, și așezate printre roșii. Deasupra adăugăm și puțin oțet balsamic, dar și câteva frunze proaspete de mentă.
- Într-un bol de dimensiuni mai mici punem și muștar și putem adăuga lângă și câteva roșii cherry, în cazul în care cele din salată nu sunt îndeajuns de multe. Acum că și cârnații noștri sunt gata, îi vom îndepărta din tigaie, respectiv grătar, și îi așezăm pe o farfurie.
- După acest pas, rețeta de astăzi este gata de servit, după ce cârnații s-au mai răcit puțin și se pot consuma. Bineînțeles că, în cazul în care vă doriți ca aceste două rețete să fie preparate și servite separat, o puteți face, dat fiind faptul că vă puteți bucura de aceste preparate împreună, pentru un gust mai fresh, însă le puteți consuma și separat, cu alte garnituri sau într-o altă combinație la fel de reușită. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.