Cartofi prajiti cu sare si otet balsamic! Reteta ca la mama acasa!

Cartofi prajiti cu sare si otet balsamic! Reteta ca la mama acasa!
Cartofi prajiti cu sare si otet balsamic! Reteta ca la mama acasa!

Nu trebuie sa faci nimic complicat, cartofii cu sare si otet balsamic pot fi de exemplu o cina rapida extraordinara care se prepara aproape singura .

Nu trebuie sa faci nimic complicat, cartofii cu sare si otet balsamic pot fi de exemplu o cina rapida extraordinara care se prepara aproape singura. Inainte sa fie prajiti, cartofii se fierb in apa cu otet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebita in interior, iar la final se stropesc cu inca cateva linguri de otet pentru care vor accentua si mai mult gustul. Cartofii prajiti cu sare si otet balsamic vor fi cu atat mai gustosi cu cat sunt prajiti in unt.

Cum sa faci cartofi evantai, cremosi in interior si crocanti in exterior!

Cartofii prajiti si aromatizati cu otet balsamic sunt buni si a doua zi dupa ce i-ai preparat si vor fi o gustare rece grozava.

Cartofii prajiti sunt printre cele mai rapide feluri de mancare pe care le facem destul de frecvent, insa chiar daca ne grabim ar fi bine sa ne abatem complet de la reteta obisnuita pentru a face din cartofii prajiti o mancare sanatoasa.

Fierberea cartofilor inainte de a-i pune la prajit, ajuta la eliminarea unei cantitati mari de amidon din ei si tot datorita fierberii nu se vor imbiba cu grasime cand se prajesc.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Chiftelute de cartofi - Gustare gata in numai 5 minute

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies