Nu trebuie sa faci nimic complicat, cartofii cu sare si otet balsamic pot fi de exemplu o cina rapida extraordinara care se prepara aproape singura .
Inainte sa fie prajiti, cartofii se fierb in apa cu otet balsamic, ceea ce le va da o savoare deosebita in interior, iar la final se stropesc cu inca cateva linguri de otet pentru care vor accentua si mai mult gustul. Cartofii prajiti cu sare si otet balsamic vor fi cu atat mai gustosi cu cat sunt prajiti in unt.
Cartofii prajiti si aromatizati cu otet balsamic sunt buni si a doua zi dupa ce i-ai preparat si vor fi o gustare rece grozava.
Cartofii prajiti sunt printre cele mai rapide feluri de mancare pe care le facem destul de frecvent, insa chiar daca ne grabim ar fi bine sa ne abatem complet de la reteta obisnuita pentru a face din cartofii prajiti o mancare sanatoasa. Fierberea cartofilor inainte de a-i pune la prajit, ajuta la eliminarea unei cantitati mari de amidon din ei si tot datorita fierberii nu se vor imbiba cu grasime cand se prajesc.