Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…

Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…
Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…

Există mai multe motive pentru care o femeie căsătorită poate ajunge să fie îndrăgostită de alt bărbat. Sentimentele sunt mai greu de ţinut în frâu, dar, dacă te afli în această situaţie, cel mai bine ar fi să nu acţionezi după ele.

De cele mai multe ori, îndrăgosteala trece, iar tu rămâi cu al tău soţ. Totuşi, faptul că eşti îndrăgostită de alt bărbat semnalează anumite probleme în relaţia voastră. Dacă până acum ai avut o căsnicie bună, merită, mai bine să te concentrezi asupra lor şi să vezi ce poţi face. Motivele pot fi multe: lipsa romantismului, plictiseala, neglijenţa, lipsa ajutorului.

De ce ai ajuns să fii îndrăgostită de alt bărbat

”Platonică sau nu, faptul că eşti îndrăgostită de alt bărbat semnalează şi anumite probleme în căsnicia voastră. Dacă e vorba de plictiseală sau alte lucruri care ar putea să funcţioneze dacă v-aţi da puţin silinţa, mai bine nu dai „vrabia din mână”.

Soluţia nu e să schimbi partanerul. În foarte multe cazuri, aceleaşi dificultăţi apar şi în noile relaţii, aşa că nu vei face decât să te confrunţi cu ele mai devreme sau mai târziu.

Pune pe hârtie nemulţumirile tale şi găseşte o cale de a le rezolva”, este de părere psihoterapeutul Cristina Ion-Rădulescu.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Imagini de senzatie de la botezul nepoatei lui Traian Basescu. Uite cum a aratat tortul si cum a dansat fostul sef al statului cu fiica lui, Elena.

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies