Casele fabuloase ale celebrităţilor! Aceasta este vila de suflet a Anamariei Prodan! Imagini unice cu piscina şi camerele spectaculoase!

Casele fabuloase ale celebrităţilor! Aceasta este vila de suflet a Anamariei Prodan! Imagini unice cu piscina şi camerele spectaculoase!
Casele fabuloase ale celebrităţilor! Aceasta este vila de suflet a Anamariei Prodan! Imagini unice cu piscina şi camerele spectaculoase!

Anamaria Prodan, imagini cu vila ei de suflet! Proprietatea soţilor Reghecampf este uluitoare!

Puternică, ambiţioasă, controversată şi cu "greutate" într-un domeniu dominat de bărbaţi, Anamaria Prodan a demonstrat că poate să-şi îndeplinească orice dorinţă. Impresara de fotbalişti îşi atinge întotdeauna scopurile, fie că vorbim despre un transfer de milioane de euro sau despre achiziţionarea unei proprietăţi de lux peste Ocean.

Ei bine, trebuie să vă spunem, fetelor, că protagonista noastră deţine mai multe vile în SUA...La

un moment dat erau cinci, acum mai mult ca sigur numărul lor a crescut odată cu averea vedetei şi a soţului ei, Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, imagini cu vila ei de suflet! Aici locuiesc soţii Reghecampf în SUA!

Astăzi vă prezentăm însă poze cu proprietatea de suflet a celebrilor soţi, o vilă somptuoasă asemenea celor în care locuiesc celebrităţile de la Hollywood. Camerele sunt spaţioase, cu mobilier colorat care cadrează cu personalitatea proprietarei, iar de pe pereţi nu lipsesc câteva opere de artă valoroase.

Citeste si: Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj! Uite ce perfect e tenul impresarei

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

În grădina cu flori superbe, îngrijită de un profesionist, regăsim şi o piscină care te duce cu gândul la un paradis exotic, poate Maldive sau Bora Bora, depinde de imaginaţia fiecăruia.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, iubire ca în filme

Ana şi Reghe au o căsnicie solidă şi frumoasă care nu a fost însă ferită de zvonuri răutăcioase. În ultima vreme s-a vorbit chiar despre un posibil divorţ, dar impresara a spus ferm că mariajul ei nu este ameninţat de niciun pericol.

" Tata mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăieşte prin soţul meu.

La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calcă, spală, găteşte, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să vă surprindă, dar soţul meu are aceeaşi înălţime ca tata, poartă acelaşi număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut şi de serios, ma iubeşte, ma încurajează şi mă susţine în meseria mea, este mandru dacă realizez ceva şi nu concepe viaţa decât alături de mine.

Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca să îl inlocuiască, să aiba grijă de mine', a declarat.

Citeste si: Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! Vezi ce au purtat şi Iulia Vântur, Anda Adam şi Andreea Marin



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme in doar două săptămâni. DIETA la îndemâna oricui care topește grăsimile rapid

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies