Castiga lupta cu sabotorul interior si bucura-te de viata

Castiga lupta cu sabotorul interior si bucura-te de viata
Castiga lupta cu sabotorul interior si bucura-te de viata

Sigur ai jucat si tu macar odata jocul Saboteur. Acel joc amuzant in care esti un pitic miner in cautarea aurului.

Castiga lupta cu sabotorul interior. Sigur ai jucat si tu macar odata jocul Saboteur. Acel joc amuzant in care esti un pitic miner in cautarea aurului, pentru care trebuie sa sapi tunele si in care exista un sabotor ce intentioneaza sa iti strice planurile. Este un joc ce se joaca in echipa, nu ca in viata, in care esti pe cont propriu si unde, de cele mai multe ori, tu esti propriul tau sabotor.

Pe tabla de joc a vietii tale, te-ai gasit de mult ori in fata bulgarilor de aur, fericire si succes, pentru care ai muncit ani de zile. Si chiar in acel moment in care toate pareau ca se aseaza fix asa cum trebuie, s-a intamplat ceva. Din pitic, te-ai transformat in sabotor. Ai reusit cumva singura sa iti strici propria munca, sa iti naruiesti sperantele si sa iti ratezi fericirea.
Daca si tie ti s-a intamplat, iata ce poti sa faci ca sa castigi lupta cu sabotorul interior:

Castiga lupta cu sabotorul interior si bucura-te de viata
Castiga lupta cu sabotorul interior si bucura-te de viata[Sursa foto: PixaBay]

Ce anume inseamna auto-sabotajul

Actiunea de auto-sabotare apare atunci cand intervine o eroare intre constientul tau, cel care iti spune ca trebuie sa faci sport si sa mananci sanatos, si subconstientul tau, care te indeamna sa gusti o ciocolata, de multe ori chiar sub forma de rasplata pentru dieta drastica pe care ai tinut-o atatea zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ti s-a intamplat vreodata sa muncesti din greu pentru a-ti atinge un obiectiv si o voce interioara sa iti sopteasca fie ca nu esti in stare, fie ca nu vei reusi, oricat de mult ai incerca? Este ca si cum ti-ai intoarce armele impotriva ta.

De unde vin dorintele distructive

Poate ca ti se pare ciudat, dar provenienta acestor ganduri nocive se afla in intentii bune. Fie ale tale, fie ale celor din jur, transmise din prea multa grija. Subconstientul tau isi doreste sa te stie bine si sa te protejeze, asa ca isi saboteaza propriul plan. Este un fel se salvamar super antrenat, care te vegheaza sa nu te ineci intr-o apa de 5 cm.

Citeste si: Sindromul impostorului in relatii: cum iti dai seama ca te confrunti cu el

Recunoaste semnele auto-sabotajului

Uneori este dificil sa recunosti aceste semne pentru ca sunt foarte subtile. Poti insa sa fii atenta la o amanare prelungita, la negativism in ganduri si in vorbire, la sentimente ca nu te simti suficient de buna. Ce poti face ca sa ai o strategie castigatoare? In primul rand sa intelegi de unde vin temerile astea si sa le adresezi pe rand, in mod direct.

Fa-ti planuri si seteaza-ti obiective, astfel incat sa nu mai fii luata prin surprindere. Daca preiei controlul asupra vietii tale, vei putea preveni astfel de comportamente.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies