Castraveți murați, rețeta Getei Sterp. Când adaugă sora lui Culiță Sterp condimentele și cum face saramura pentru ei? „Se mai pune și hrean, cine vrea.”

Castraveți murați, rețeta Getei Sterp. Când adaugă sora lui Culiță Sterp condimentele și cum face saramura pentru ei? „Se mai pune și hrean, cine vrea.”
Castraveți murați, rețeta Getei Sterp. Când adaugă sora lui Culiță Sterp condimentele și cum face saramura pentru ei? „Se mai pune și hrean, cine vrea.”

Geta Sterp a împărtășit, pe rețelele de socializare, rețeta castraveților murați și pașii pe care îi urmează până să îi pună la borcan.

Geta Sterp este activă pe rețelele de socializare și împarte urmăritorilor săi diferite trucuri și rețete pe care ea le pregătește de zi cu zi. De la mâncare, la dulcețuri sau la legumele murate, aceasta răspunde de fiecare dată întrebărilor pe care oamenii din online i le pun și este deschisă să împartă cu ei trucurile pe care ea le are acasă.  „M-ați întrebat despre rețeta castraveților murați. Îi speli, îi bagi în borcane, pui ceapă tăiată rondele, usturoi și morcovi.

Se mai pune și hrean, cine vrea."

Saramură pentru castraveți:

  • 3 l apă
  • Un litru oțet
  • 150 grame sare
  • 250 grame zahăr
  • Piper
  • Muștar
  • Foaie de dafin
  • Cimbru
  • Mărar
  • Hrean 

Cum adaugă Geta Sterp condimentele pentru castraveți

Citește și: Ghiveci de legume cu carne de pui, rețeta Getei Sterp. „E un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Castraveți murați
Castraveți murați[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Surorile Sterp, anunț important pe rețelele de socializare! Ileana și Geta Sterp vor să își deschidă o afacere: „Avem multe idei şi dorinţe şi suntem sigure ca Dumnezeu ne va ajuta să le ducem la capăt.”

Citește și: Antoni, declarație emoționantă de dragoste în mediul online: „Te iubesc!”. Persoana specială căreia concurentul de la „Casa iubirii” i-a adresat acest mesaj- kanald.ro

Citește și: Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin- stirilekanald.ro

De această dată, Geta Sterp a dezvăluit rețeta castraveților murați, deoarece a tot fost întrebată de către urmăritorii săi. Cum a venit momentul în care să se ocupe de aceste legume ale grădinii sale, Geta a arătat exact cum îi face, a explicat care sunt legumele pe care le taie rondele și le adaugă la borcan, dar și apa cu cantitatea de oțet necesară. De la castraveții murați nu lipsesc nici verdețurile, astfel că i-a pus mărar, cimbru, muștar și foi de dafin.

A pus apă la fiert cu toate cele adăugate până când s-a dizolvat sarea și zahărul, apoi le-a lăsat să se răcească și a adăugat castraveții la borcan. Dacă vi se pare că sunt prea dulci și nu vă plac așa, puteți adăuga cantitate egală de zahăr cu sare.  „Se pun la fiert până se dizolvă sarea și zahărul, apoi se lasă să se răcească. Se adaugă castraveții în borcan.
Dacă nu vă plac așa dulci, puneți zahăr 150 g, la fel ca la sare.”,
a scris Geta Sterp pe Instastory. Geta a dezvăluit și cum pune condimentele, iar ea le adaugă în sarea murată și după ce bagă totul în borcan, dar se pot pune și înainte. După ce s-a pus saramura peste ei, castraveții sunt amestecați puțin până se schimbă culoarea apei din borcan.  „Condimentele, noi le punem în sarea murată și după băgăm în borcane, dar se poate să puneți și înainte, cum doriți.
Cât despre final, după ce băgați saramura pe ei, îi amestecați. Dar nu foarte mult, până se schimbă puțin culoarea castraveții.”,
a scris Geta Sterp pe rețelele de socializare.

Castraveți murați
Castraveți murați[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ghiveci de legume cu carne de pui, rețeta Getei Sterp. „E un adevărat deliciu, mai ales cu legume din grădină.”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Maite Perroni, despre rolul din REBELDE: "Timpul zboară. Astăzi îmbrățișez cu toată ființa mea și îi mulțumesc profund acelei fete care mă aduce înapoi la mine"

Horoscop 27 august 2024. O zodie se reîntâlnește cu o persoană dragă

Adevăratul motiv pentru care Dana Roba s-a despărțit de Beni: „Nu TU ai fost problema..” Cine a greșit, de fapt, în relația celor doi

"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii cutremurătoare


Cookies