Cât a dat Gabriela Cristea pe un prânz pentru patru persoane în portul din Corfu. “E mult, puțin, să spună ceilalți.”

Cât a dat Gabriela Cristea pe un prânz pentru patru persoane în portul din Corfu. “E mult, puțin, să spună ceilalți.”
Cât a dat Gabriela Cristea pe un prânz pentru patru persoane în portul din Corfu. “E mult, puțin, să spună ceilalți.”

Gabriela Cristea a arătat ce anume a comandat pentru un prânz în Corfu și cât a costat masa de patru persoane.

Gabriela Cristea, cunoscuta și îndrăgita prezentatoare TV, este mereu activă pe rețelele de socializare, alături de soțul ei, iar cei doi împart de fiecare dată o mulțime de momente din viața lor personală și profesională. Urmăritorii ei au fost împreună cu vedeta în toate vacanțele sale, asta pentru că ea nu a ratat niciun moment în care să nu arate toate locurile în care a fost, ce a mâncat și cum a fost atmosfera din locațiile în care a mers.

Îi place să călătorească și să cunoască mereu noi locații, iar astfel că atunci când are ocazia, își ia familia și pleacă într-o mică oază de relaxare, departe de casă.

Cât a dat Gabriela Cristea pentru un prânz de patru persoane în portul din Corfu

Citește și: Gabriela Cristea s-a trezit cu un șarpe în vila sa închiriată din Corfu: „Când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima.”

Cât a dat Gabriela Cristea pe un prânz pentru patru persoane în portul din Corfu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă cu fiica sa, Victoria! Cu ce dificultăți se confruntă: „Mi s-a rupt sufletul când copilul meu a țâșnit și a venit direct către brațele mele.”

Prezentatoarea TV se bucură de încă o săptămână de concediu, astfel că de această dată și-a luat familia și a plecat în Corfu, iar imediat cum au ajuns acolo, aceștia au mers în port, unde au luat prânzul.

Cei doi au filmat întreg platoul cu mâncare, format din scoici, creveți, calamari și pești, iar cele două fiice ale lor și-au comandat paste. Chiar din spusele vedetei, mâncare a fost delicioasă, iar pentru un astfel de platou de fructe de mare a plătit 50 euro, iar nota totală de la finalul prânzului a fost de 83,5 euro. Vacanța celor doi a început în forță, iar aceștia și-au propus să se bucure și să se relaxeze în zona frumoasă în care au plecat.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gabriela Cristea: Am ajuns în Corfu, în port. Uitați ce a comandat soțul, iar fetele paste. Aici avem un calamar, avem niște peștișori mici, niște creveți, niște peștișori mai mari și niște scoici. Foarte bun.

Tavi Clonda: Să le spunem și cat costă platoul acesta, iubire?

Gabriela: Cât costă?

Tavi: 50 de euro.

Gabriela: Adică 250 de lei.

Tavi: Nu știu, e mult, puțin, să spună ceilalți.

Gabriela: La sfârșit așa arată platoul. În total a fost 83,50 euro, iar cel mai scump a fost al nostru.

 

Prânz Corfu
Prânz Corfu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu? „Aici o să ne petrecem următoarele 8 zile și 7 nopți!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies