Gabriela Cristea s-a trezit cu un șarpe în vila sa închiriată din Corfu: „Când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima!”

Gabriela Cristea s-a trezit cu un șarpe în vila sa închiriată din Corfu: „Când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima!”
Gabriela Cristea s-a trezit cu un șarpe în vila sa închiriată din Corfu: „Când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima!”

Prezentatoarea TV a fost avertizată înainte de această posibilitate.

Familia Clonda își petrece vacanța din Corfu într-o vilă superbă. Deși totul este foarte frumos, se pare că cei doi soți au parte și de anumite neplăcute.

Gabriela Cristea, speriată de un șarpe

Citește și: Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu? „Aici o să ne petrecem următoarele 8 zile și 7 nopți.”

Gabriela Cristea s-a trezit cu un șarpe în vila sa închiriată din Corfu
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cum arată vila unde s-au cazat Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru vacanța în Corfu? „Vai, nu cred! Mamă, ce frumos e, incredibil! Avem și piscină. Este absolut fabulos!”

Prezentatoarea TV a povestit în mediul online despre întâmplarea de care a avut parte aseară, când a ajuns la vilă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Locația unde stăm este absolut fabuloasă, dar aseară ni s-a întâmplat o chestie. Fusesem oarecum avertizați, doar că nu am luat în serios. Ne-am gândit că am mai fost în Grecia și nu ni s-a mai întâmplat niciodată. Aseară când ne-am întors, era aproape 22:00 când am ajuns la locație. Când am deschis ușa casei, să intrăm în casă, am găsit un șarpe. Era fix la ușă, înăuntru, în locație.

Un șarpe mic, nici măcar cât degetul nu era de gros. Probabil că era un pui de șarpe.

Vă dați seama, când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima. Era un pui de șarpe, pentru că cei ajunși la maturitate sunt foarte rari. E doar un șarpe veninos, dar nu trăiește pe unde stau oamenii .”, a povestit vedeta.   

Gabriela Cristea, sfaturi pentru vacanțele în Grecia

Gabriela Cristea s-a trezit cu un șarpe în vila sa închiriată din Corfu
Familia Clonda [Sursa foto: Facebook]

Pornind de la această întâmplare neplăcută, Gabriela Cristea a oferit câteva sfaturi utile pentru persoanele care se cazează în natură, în Grecia.

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Patrick și a Biancăi. Robert a dat tot din casă: "Au avut și au o relație!" Noua concurentă izbucnește în lacrimi. Aflați de la ce a pornit scandalul miercuri, 11 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Am început să iau în serios toate avertizările pe care ni le-a oferit gazda acestei locații și sunt o grămadă de semne care ne spun să avem grijă că totuși viața în natură aici nu este chiar așa cum sunteți voi obișnuiți. Sunt o grămadă de chestii din astea, la toate ușile, inclusiv prin iarbă, care te protejează. Evident că nu le-am luat în seamă. Ideal este ca în momentul în care vreți să vă încălțați, să luați papucul sau pantoful și să îl scuturați bine.

Dacă vreți să vă așezați într-un loc afară, trebuie să luați perna și să o scuturați bine, ca să nu aveți o surpriză neplăcută .”, a explicat Gabriela Cristea.  

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Diana Matei, despre cât de greu i-a fost să se împartă între viața de familie și cea de artistă! „Au fost nenumărate momente de gelozie. Multe momente în care plângeam isteric.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies