Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu? „Aici o să ne petrecem următoarele 8 zile și 7 nopți!”

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu? „Aici o să ne petrecem următoarele 8 zile și 7 nopți!”
Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu? „Aici o să ne petrecem următoarele 8 zile și 7 nopți!”

Prezentatoarea TV le-a prezentat urmăritorilor săi din mediul online interiorul vilei unde s-a cazat.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns cu fiicele lor într-o vacanță de 8 zile în Corfu. Pentru această vacanță, soții Clonda au închiriat o vilă superbă, cu priveliște la mare, pe care au prezentat-o în cadrul unui video postat pe pagina lor de Facebook. După ce a fost foarte încântată de exteriorul vilei, jurnalista a revenit cu un alt video pe pagina sa de Facebook în care le-a prezentat urmăritorilor săi din mediul online interiorul vilei.

Gabriela Cristea, imagini spectaculoase din vila sa din Corfu

Citește și: Cum arată vila unde s-au cazat Gabriela Cristea și Tavi Clonda pentru vacanța în Corfu? „Vai, nu cred! Mamă, ce frumos e, incredibil! Avem și piscină. Este absolut fabulos!”

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu?
Familia Clonda [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tavi Clonda, discuție sinceră cu mama sa! Cum s-a simțit femeia în vizită la fiul său: „De băiatul meu sunt mândră, de nora mea sunt mândră. Mai cu un grătar, mai cu o baie în piscină.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Vedeta le-a prezentat urmăritorilor săi interiorul vielei, fiind de-a dreptul impresionată de aceasta.

„Aici avem un living cu bucătărie open-space. Arată foarte bine. Aici avem un șemineu, un loc frumos de stat. Foarte frumos! Uite, ce frumos e! Mergem în dormitorul matrimonial. Avem absolut tot ce ne trebuie. E o cameră simplă, dar foarte cochetă și dă aici spre terasă, unde ne putem bea cafeaua dimineața.

Avem și aer condiționat, ceea ce este ok. Aici este baia, foarte frumos. Fetele au cadă, noi nu avem cadă. Au un jacuzzi aici. Foarte frumos. Ia uite ce priveliște au fetele, spectaculos! Aici avem un fel de baie de serviciu, unde există și mașina de spălat rufe. Foarte frumos!”, a spus Gabriela Cristea în cadrul videoului postat pe pagina sa de Facebook.

Cât a plătit Gabriela Cristea pe cazarea din Corfu?

Cât a plătit Gabriela Cristea pentru o vacanță de 7 nopți în Corfu?
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Pentru această experiență în Grecia, prezentatoarea TV a scos din buzunar o sumă frumoasă de bani. Vedeta a închiriat această vilă cu 4400 de euro, pentru 7 nopți.

Aici o să ne petrecem următoarele 8 zile și 7 nopți. Ne-a costat undeva la 4400 de euro .”, a precizat Gabriela Cristea în cadrul unui video postat pe pagina sa de Facebook.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum își bea Fuego cafeaua de dimineață: „Nu o fac la aparat, pentru că mi se pare că nu e benefic pentru organism! E cea mai bună cafea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies