Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur! Chiar dacă e scump, aia e.”

Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur! Chiar dacă e scump, aia e.”
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur! Chiar dacă e scump, aia e.”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt impresionați de prețurile ridicate de la Disneyland.

Familia Clonda a plecat într-o vacanță de neuitat la Disneyland. Prezentatoarea TV și artistul vor să le facă celor două fiice amintiri de neuitat și le-au dus pe Victoria și pe Iris în tărâmul poveștilor. Cu toate acestea, se pare că această experiență este una destul de costisitoare și, chiar dacă muncesc mult și își pot permite tot ceea ce își doresc, soții Clonda se arată dezamăgiți de prețurile extraordinar de ridicate.

Cât a plătit Tavi Clonda pe două pahare cu șampanie?  

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland?
Familia Clonda [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cât costă o cutie de 4 sau 8 prăjituri ale Gabrielei Cristea. „Gustul torturilor noastre.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Artistul și soția sa păstrează legătura cu urmăritorii lor din mediul online, acolo unde postează imagini și filmulețe din vacanță. Într-unul dintre videourile sale de pe pagina de Facebook, Tavi Clonda s-a arătat șocat de prețul exagerat de mare al șampaniei. Artistul a plătit pentru două pahare de șampanie 40 de euro.

Am lăsat fetele la niște hot dog, că nu mai avem timp de restaurant astăzi și le este foarte foame.

Eu am venit să iau 2 pahare de șampanie. Știți cât am dat pe două pahare de șampanie? 40 de euro! Două pahare de șampanie. În schimb, e frumos, dar nu mai, lasă telefonul, lasă cardul ăla deoparte. Ia-ți niște cash și când îl termini, la revedere că e groasă treaba. O fi șampanie din aia bună cu aur. Noroc că mi le-a umplut. Le aștept acum pe fete, să stăm aici frumos la masă, să ne bucurăm.
Chiar dacă e scump, aia e.
”, a spus Tavi Clonda.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, mic dejun costisitor cu persoane din povești

Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland?
Familia Clonda[Sursa foto: Facebook]

Și experiența micului dejun a fost una de neuitat, dar și foarte scumpă. Soții Clonda au plătit pentru doi copii și doi adulți suma de 180 de euro pentru micul dejun.  

Mergem la un mic dejun cu personaje și suntem pregătiți. Nu vă gândiți că această experiență este gratis, ci ca de obicei, una destul de scumpă. 50 de euro de adult și 40 de euro de copii. Bufetul nu este rău, dar, mă rog, nu vii de multe ori la Disney. De fapt, când scoți bani din buzunar și plătești aici, plătești toată atmosfera asta de poveste pe care ți-o oferă parcul .”, a povestit Gabriela Cristea pe Facebook.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum și-a câștigat Bianca Drăgușanu primii bani? „Vindeam covrigi. Eram o bișnițară! Ce e rău în asta?”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de pandișpan cu prune a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție, să aveți grijă să îl tăiați rece! Nu vă dați seama cât de delicios și cât de moale este.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies