Cât costă o cutie de 4 sau 8 prăjituri ale Gabrielei Cristea. „Gustul torturilor noastre.”

Cât costă o cutie de 4 sau 8 prăjituri ale Gabrielei Cristea. „Gustul torturilor noastre.”
Cât costă o cutie de 4 sau 8 prăjituri ale Gabrielei Cristea. „Gustul torturilor noastre.”

Iată cât costă o cutie cu 4 sau 8 prăjituri, din deserturile Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, este mamă, soție dedicată, prezentă mereu pe micile ecrane și, de asemenea, la fel de implicată și în viața de familie. Aceasta se reinventează mereu, iar din spusele ei în filmulețele pe rețelele de socializare pe care le-a realizat, mereu a încercat să aibă și alte surse de venit pentru ca ea și întreaga familie să poată să aibă ceea ce își dorește. Pe lângă viața de televiziune, este și femeie de afaceri, iar în mediul online este cunoscută deja pentru hainele și pantofii săi, dar și pentru preparatele pe care le realizează din produse naturale,

gata să ajungă de fiecare dată în casele celor care vor să le deguste.

Cât costă o cutie cu 4 sau 8 prăjituri ale Gabrielei Cristea

Citește și: Biftec tartar, o rețetă delicioasă de fine dining, pregătită de Gabriela Cristea: „O mănânc deseori la restaurant.”

Gabriela Cristea prajituri
Gabriela Cristea prajituri[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc! Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

Gabriela Cristea activează și în domeniul prăjiturilor, iar acum, toți cei care vor să dea comandă de un tort, pot începe prin a comanda monoporții ale prăjiturilor care le fac cu ochiul pentru a fi degustate chiar la ei acasă.

Aceasta a început cu o cutie de patru monoporții, iar prăjitura care i-a făcut cu ochiul a fost cea cu blat de mac și cu fructe de vară. Și aromele sunt diverse, iar pentru cei care iubesc diversitatea, o combinație de patru prăjituri poate ascunde un gust de fistic, smochine, fructe roșii sau ciocolată. Pentru cei care vor să guste torturile copilărie chiar la ei acasă, trebuie să știe că o cutie cu patru bucăți costă 78 de lei, iar cea cu opt bucăți costă 156 de lei.
„Prima cutie de monoporții a ajuns la mine acasă. Ce este înăuntru? Un deliciu. Gustul torturilor noastre. Puteți să vă alegeți gusturile preferate, ca mai apoi să vă comandați tortul preferat. Eu am patru prăjituri, cele pe care am ales eu să le degust, dar voi puteți alege ce prăjitură doriți. Am ales această cutie cu monoporții pentru că mulți ați întrebat unde puteți să gustați prăjiturile. Îmi încep aventura degustărilor cu o prăjitură cu blat cu mac, cu citrice și căpșuni.”,
a spus Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea prajituri
Gabriela Cristea prajituri[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Secretul Gabrielei Cristea pentru supa cremă de roșii! Cum pregătește prezentatoarea TV acest preparat perfect pentru vară: „O rețetă de vară, răcoroasă, dar în același timp super delicioasă!”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

VIDEO. O familie a rămas uluită după ce o cobră uriașă a fost găsită ascunsă în dormitor: "O scenă înfricoșătoare"

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Teodora cheamă un băiat neașteptat în camera roșie! „Cred că mă îndrăgostesc”. Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

'Nu-l mai vede mamaia niciodată' Mario l-a ucis pe Andrei! Declarații cutremurătoare


Cookies