Soacra și cumnata Gabrielei Cristea, verdict în degustarea prăjiturilor. Ce spun acestea despre monoporțiile torturilor? „Așa ceva nu am mai mâncat.”

Soacra și cumnata Gabrielei Cristea, verdict în degustarea prăjiturilor. Ce spun acestea despre monoporțiile torturilor? „Așa ceva nu am mai mâncat.”
Soacra și cumnata Gabrielei Cristea, verdict în degustarea prăjiturilor. Ce spun acestea despre monoporțiile torturilor? „Așa ceva nu am mai mâncat.”

Gabriela Cristea și-a chemat cumnata și mama soacră pentru a gusta din prăjiturile monoporții pe care le realizează.

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, este mereu în atenția publicului atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, acolo unde împarte de fiecare dată momente din viața personală și profesională. Aceasta se reinventează de fiecare dată, așa că urmăritorii ei știu faptul că prezentatoarea TV are mai multe afaceri pe care le gestionează în afara televiziunii, iar prăjiturile se află printre ele.

Ce părere au soacra și cumnata Gabrielei Cristea de prăjiturile prezentatoarei TV

Citește și: Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă cu fiica sa, Victoria! Cu ce dificultăți se confruntă: „Mi s-a rupt sufletul când copilul meu a țâșnit și a venit direct către brațele mele.”

 

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Astfel, Gabriela Cristea a ținut neapărat ca mama soacră și cumnata ei să guste și ele din monoporțiile care pot fi comandate la cutie, cu ajutorul cărora să îți poți alege tortul pentru un eveniment special din viața ta. Astfel, cele două doamne au fost surprinse de toate gusturile întâlnite în prăjituri și nu știau ce anume să aleagă dintre tot ceea ce se afla pe masă. Gusturile inedite, torturile de morcovi, cele cu ciocolată, cu fructe de pădure sau cu lămâie, au fost doar câteva dintre cele pe care le-au dezgustat și pentru care au dat un răspuns final.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Gabriela Cristea: Mi-am dorit să deguste și ele prăjiturile (nr. soacra și cumnata). Și vreau să văd care e verdictul lor.

Mama soacră: Fabulos de bun, e nemaipomenit.

Gabriela: Serios? Îți place așa de mult?

Mama soacră: Da, e fabulos.

Cumnata: Tortul de la ziua mea a fost foarte bun, cu fistic și zmeură.

Mama soacră: E deosebit, așa cum a fost și atunci. E foarte bun cel de morcov, parcă așa ceva nu am mai mâncat.

Cumnata: Foarte bun, însă eu am rămas tot la ciocolată, dar sunt foarte bune și celelalte.

Mama soacră:  E foarte bun și are o cremă foarte fină.

Gabriela: Da, toate sunt pe bază de cremă de brânză.

Mama soacră: Nu ai știi ce tort să alegi, pentru că le-ai alege pe toate. Poate poți să iei mai puțin, câte unul mai mic. E deosebit, e foarte bun.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea[Sursa foto: Captură video]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gabriela Cristea traversează o perioadă dificilă cu fiica sa, Victoria! Cu ce dificultăți se confruntă: „Mi s-a rupt sufletul când copilul meu a țâșnit și a venit direct către brațele mele.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”

Zarzavat pentru iarnă la ceaun, rețeta fratelui Daniel de la Mănăstirea Slănic, județul Argeș. “Această rețetă necesită trei pași.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies