Cât au dat Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe o pizza în Toscana. Cei doi soți au rămas impresionați de prețuri. “Un preț irezistibil!”

Cât au dat Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe o pizza în Toscana. Cei doi soți au rămas impresionați de prețuri. “Un preț irezistibil!”
Cât au dat Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe o pizza în Toscana. Cei doi soți au rămas impresionați de prețuri. “Un preț irezistibil!”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu petrec câteva momente de relaxare în vacanță, iar cei doi au prezentat prețurile unui restaurant din Toscana.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu se bucură de câteva zile de vacanță, iar după ce au trecut prin Franța, aceștia au ajuns în Toscana, unde s-au oprit la un restaurant local. Cei doi, împreună cu copiii lor, au luat inclusiv pe toți urmăritorii în vacanță, deoarece au realizat numeroase filmulețe din călătoria lor cu care să țină mereu la curent. După ce Cristina a vorbit, zilele trecute, de prețurile șezlongurilor din locația în care au fost, acum Mădălin Ionescu a făcut și el un filmuleț cu prețul mâncărurilor de unde se află.

Cum arată prețurile la restuarantul la care Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au mâncat în Toscana

Citește și: Cristina Șișcanu, criticată în mediul online pentru că s-a bucurat în lanul de lavandă din Franța: „Nu sunt lanuri de lavandă mult mai frumoase în România. Această răutate mă întristează.”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu vacanță
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu vacanță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cristina Șișcanu a făcut o comparație între femeile din România și cele din Franța: „Este trist pentru ele că au venin, pentru că viața lor este mai urâtă atâta timp cât produc venin.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cei doi soți au rămas uimiți de felul în care arată mâncarea, cum este preparată, dar și de prețul pe care aceasta îl  are. O pizza Margherita costă acolo doar 5 euro, adică 25 de lei, cum nu  găsim cu siguranță în alte locații din străinătate și nici măcar în țară. Vita cu trufe i-a făcut și aceasta cu ochiul, iar prezentatorul TV a spus că a avut un preț irezistibil.

Făcând comparație cu mâncarea din Franța, acolo unde au fost zilele trecute, Mădălin Ionescu a mărturisit zis că era mult mai scumpă.

Mădălin Ionescu: Am rămas într-un local autentic italian în zona Toscana. Am văzut bucătarul chef când am intrat, era un tip onorabil la vreo 70 de ani, foarte vesel.

Cristina Șișcanu: Te păcălește, crezi că are 70, probabil are 85.

Mădălin: E posibil. Am comandat pizza și prețurile sunt incredibile, eu nu am văzut așa ceva de mult timp. Pizza la 5 euro, adică 25 de lei, într-o zonă deosebită. Mâncarea este absolut fabuloasă. E vită cu trufe și are un preț irezistibil dacă stau și mă gândesc la prețurile din București sau din Franța, unde nu vreau să vă spun cât am dat pe mâncare.

Foarte rafinată, e adevărat, dar foarte scump totul în Franța. Acestea sunt niște chestii umplute cu brânză și șuncă

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Cristina: Eu mănânc o pizza Margherita.

Mădălin: Pizza Margherita cu 5 euro, prieteni. 25 de lei în Italia. Dacă ne gândim la prețurile din România..



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cât costă un șezlong la mare pe Coasta de Azur. Prețurile observate de Cristina Șișcanu. „Niște prețuri rezonabile comparând cu șezlongurile din Mamaia.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies