Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe cumpărăturile din piață? „Să mă plătească cineva că am dus astea!”

Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe cumpărăturile din piață? „Să mă plătească cineva că am dus astea!”
Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe cumpărăturile din piață? „Să mă plătească cineva că am dus astea!”

Soții Clonda au fost la cumpărături în piață.

Gabriela Cristea este o gospodină desăvârșită, lucru pe care le-a demonstrat în repetate rânduri. Prezentatoarea TV este foarte iscusită în bucătărie și mereu pregătește cele mai gustoase preparate, pentru ea și pentru familia sa. Pe lângă mâncărurile de zi cu zi și deserturile cu care își răsfață familia și prietenii, Gabriela Cristea se îngrijește și de preparatele de pus la borcane, în cămară, pentru sezonul rece. Astfel, vedeta, după mai multe vacanțe binemeritate, s-a pus pe treabă și a luat cu asalt piața de legume, pentru a se aproviziona cu ingredientele necesare.

Ce a cumpărat Gabriela Cristea de la piața cu legume?

Citește și: Cu ce i-a așteptat soacra Gabrielei Cristea fiul și nora, la întoarcerea din vacanță? Tavi Clonda a certat-o pe mama sa: „Hai măi, buni! Am și eu un vis, să te găsesc cu masa pusă.”

Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe cumpărăturile din piață?
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tavi Clonda vorbește despre prețurile din Corfu: „Prețurile sunt încă ok în majoritatea locurilor. Nici acolo nu aveai voie să aduci băutură și mâncare.”

Prezentatoarea TV nu s-a dus singură, ci l-a luat pe soțul său cu ea, pentru a căra legumele. Gabriela Cristea a decis să cumpere 30 kg de vinete, 16 kg de ardei capia, 8 kg de ceapă, 20 kg de roșii și 2 legături mari de usturoi. Auzind cât de multe legume vrea soția sa să cumpere, Tavi Clonda a fost dezamăgit de faptul că trebuie să le care pe toate la mașină.

Tavi Clonda: Câte vinete vrei prințesă?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Gabriela Cristea: Păi aș vrea vreo 30 de kg.

Tavi Clonda: Cât? Și cine le cară?

Gabriela Cristea: Tu. Păi de ce te-am adus?”, a fost o parte din dialogul celor doi soți.  

Cât a plătit Gabriela Cristea pe cumpărăturile de la piață?

Cât au plătit Gabriela Cristea și Tavi Clonda pe cumpărăturile din piață?
Gabriela Cristea [Sursa foto: Facebook]

La final, după ce a reușit să care toate legumele la mașină, Tavi Clodna a fost nevoit să scoată banii din buzunar și să plătească achizițiile soției sale.

Pentru toate legumele, Gabriela Cristea a dat suma de 525 de lei.

Gabriela Cristea: Hai că te aștept să plătești.

Tavi Clonda: Să mă plătească cineva că am dus astea, vrei să zici.”, au mai discutat soții Clonda, în cadrul videoului postat de vedetă pe pagina sa de Facebook.  

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

VIDEO Cum trăia Giovanni Becali în închisoare? „Eu dictam câți trebuia să fim într-o celulă! Mâncam pachete numai de acasă. Nu se fuma în cameră.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies