Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă. Nu te-ai fi așteptat la aceste sume!

Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă. Nu te-ai fi așteptat la aceste sume!
Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă. Nu te-ai fi așteptat la aceste sume!

În perioada sezonului nunților, mulți oameni sunt curioși să afle costurile implicate în angajarea celor mai renumiți cântăreți din România pentru diverse evenimente. Pentru cei care doresc să aibă artiști de top la nunta sau botezul lor, este necesar să facă o investiție considerabilă.

Mulți oameni au fost curioși să afle cât solicită ca onorariu cei mai cunoscuți artiști din România pentru a cânta la diverse evenimente. Aceste sume nu sunt deloc modeste, iar cei care doresc să aibă un artist în vogă la evenimentele lor trebuie să fie pregătiți să facă o investiție semnificativă.

Unul dintre acești artiști este Vali Vijelie, care a câștigat inimile românilor și, drept urmare, a fost solicitat să participe la numeroase evenimente de-a lungul anilor.

Citește și: „Educația se făcea cu rigla.” Geta din „Liceeni” a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții. Care este drama actriței Cesonia Postelnicu

Cât cere Vali Vijelie la o nuntă

Există oameni care nu au fost neapărat de acord atunci când vine vorba despre tariful considerat mare al lui Vali Vijelie. Artistul a oferit o explicație pentru suma de 15.000

de euro pe care o cere pentru fiecare eveniment.

„Trebuie știut că ești cine ești cât ești pe scenă, când ai coborât, ești la fel ca toată lumea, iar ca să rămâi în top, tot timpul trebuie să muncești și să îți dai interesul pentru meseria pe care o ai. Cu banii de Logan nu poți să cumperi Mercedes”, a declarat cântărețul de manele.

Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă
Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă[Sursa foto: Instagram]

Tariful fixat de Maria Constantin

Maria Constantin, o cântăreață de muzică populară bine-cunoscută, a fost în centrul atenției pentru faptul că a abordat și genul muzical al manelelor, lucru care a atras critici din partea publicului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Tariful solicitat de Maria Constantin variază în funcție de tipul evenimentului, numărul de invitați și locație.

În general, prețul unui concert în afara Bucureștiului este mai mare comparativ cu unul în capitală. Artista consideră că suma cerută este rezonabilă și se află în concordanță cu onorariile solicitate de alți artiști. În mod obișnuit, Maria Constantin încasează aproximativ 8.000 de euro pentru un astfel de eveniment.

„Oricine poate să afle tariful, iar el este decis și în funcție de zona în care este evenimentul.

Poate să fie diferit. Nu cred că sunt tarife atât de mari. Există tarife pentru fiecare buget, în funcție de eveniment. Este clar că nu pot să cer aceeași bani dacă evenimentul este în București și este un eveniment restrâns, adică privat. Eu nu am de ce să mă justific nimănui, acela este tariful meu și punct. Plus de asta, eu am evenimente. Se pare că oamenii vor și așa, deci există cerință pe piață că dacă nu aș avea evenimente, atunci cu siguranță noi toți artiștii am lăsa un tarif mult mai jos”, a spus Maria Constantin.

Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă
Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă[Sursa foto: Facebook]

Cât cere Carmen de la Sălciua pentru a cânta la un eveniment

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România, având colaborări cu numeroase nume cunoscute din industria muzicală. Ea a lansat o serie de piese care au devenit rapid preferate de către ascultători. În ceea ce privește tariful său pentru a cânta la evenimente, au existat diverse speculații.

Carmen de la Sălciua se numără printre artiștii bine plătiți chemați la astfel de evenimente și obișnuiește să solicite în jur de 4.500 de euro pentru fiecare interpretare.

„Fiecare cu gusturile lui și cu buzunarul lui. E adevărat că poate pentru unii e costisitor și pentru unii nu e. Fiecare cum își permite. Tariful e pe măsura show-ului și cu ce vii tu la pachet. Câteodată am mai făcut și discounturi dacă aveam un eveniment și mi s-a ivit un alt eveniment aproape de celălalt, îți dai seama că am mai făcut și discounturi. În general, ca să fiu acuma manelistică, îmi cunosc valoarea”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă
Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă[Sursa foto: Facebook]

Jean de la Craiova a spus câți bani încasează de la fiecare eveniment

Jean de la Craiova este un artist renumit în industria muzicii de petrecere din România. Persoanele care doresc să îl aibă la evenimentele lor trebuie să aibă un buget considerabil. Au circulat zvonuri conform cărora artistul cere 5.000 de euro pentru fiecare participare, iar această sumă poate varia în funcție de cerințele evenimentului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Să ai contracte și toate chestiile legate de primirea banilor pe evenimente, având contabil ești obligat să plătești, ai firmă. Tot timpul plăteam taxe și impozite la stat. Eu cred că așa e normal și ar trebui să o facă toți. Din sumele pentru care mă angajez, nu iau eu tot singur. Sumele vehiculate sunt mari. Iau 3.500 de euro o oră jumătate cu tot staff, formație, sunet, iar dedicații, lumea nu prea mai dă. Dacă scoți mașina, drumul, e bine. Cânți, ești bun, bine, dacă nu, stai acasă în studio”, a declarat Jean de la Craiova în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce tarife cer Adi Minune sau Florin Salam pentru evenimente

Adi Minune se bucură de o avere impresionantă de peste un milion de euro, care provine în mare parte din participarea sa la numeroase evenimente de-a lungul anilor. Pe lângă acest lucru, el deține 15 vile și 13 mașini, demonstrându-și succesul financiar. Tariful solicitat de Adi Minune pentru a cânta la un eveniment variază între 5.000 și 7.000 de euro, în funcție de specificul și amploarea evenimentului respectiv

„Cred că am fost la cel puțin 10, 15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000, 150.000 de euro”, a spus manelistul în fața, potrivit Viva.ro.

Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă
Cât costă dacă vrei să îi ai pe acești artiști la tine la nuntă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: ”I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt baubau!” Cum a decurs prima întâlnire dintre Ozana Barabancea și viitoarea sa noră? Vedeta a speriat-o, la început, pe tânără

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

La ce temperatură se coace friptura de miel. Secretele unei fripturi de miel suculente!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies