Cât costă noile cizme ale Deliei. Vedetele internaționale sunt fascinate de noul trend lansat de Crocs și MSCHF

Cât costă noile cizme ale Deliei. Vedetele internaționale sunt fascinate de noul trend lansat de Crocs și MSCHF
Cât costă noile cizme ale Deliei. Vedetele internaționale sunt fascinate de noul trend lansat de Crocs și MSCHF

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și nu este un secret pentru nimeni că este mereu în pas cu moda și abordează cele mai noi trend-uri de fiecare dată când acestea își fac apariția pe piața modei.

Delia este o artistă foarte apreciată și nu se sfiește să împărtășească momente din viața ei cu cei care o urmăresc. Acest lucru s-a întâmplat și recent, după ce a distribuit mai multe fotografii pe rețelele de socializare, unde și-a arătat noile cizme. 

Citește și: Delia a stârnit numeroase critici în mediul online, după ce s-a postat în costum de baie pe internet! Ce a spus Connect-R despre aparițiile sumare ale Deliei

Delia, fană a cizmelor lansate de Crocs

Delia este mereu în vogă și în pas cu fiecare trend. Artista noastră nu se lasă mai prejos atunci când vine vorba de diverse articole vestimentare, care mai de care mai surprinzătoare. Se pare că într-o postare recentă, făcută pe rețelele de socializare, cântăreața a publicat o fotografie cu ea, purtând noile cizme.

Vedeta nu s-a putut abține să nu posteze câteva fotografii în care apare încălțată cu aceste cizme.

Acestea costă 450 de dolari și sunt purtare de vedete din întreaga lume, datorită confortului, dar și al aspectului.

Vedetele din afară adoră aceste cizme

Victoria Beckham și Maluma par să fie în ton cu noua tendință a cizmelor colorate și gigantice. Designerul de modă și cântărețul sunt modelele pentru cea mai recentă colaborare între Crocs și MSCHF, care este același brand responsabil pentru cizmele roșii virale care au cucerit rețelele de socializare mai devreme în acest an.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se pare că cizmele aprobate de Paris Hilton fac furori în rândul celebrităților, cu Maluma care a distribuit o serie de autoportrete pe Instagram purtând cizmele strălucitoare de culoare galbenă.

Paris a dezvăluit, de asemenea, campania ei cu brandul, purtând o ținută complet galbenă și distribuind un videoclip din culisele ședinței foto, prezentând cizmele și împărtășindu-și entuziasmul după ce le-a desfăcut din cutie.

Vedeta este încântată de noile ei cizme și a mărturisit că sunt foarte confortabile și iubește să le poarte.

Fosta membră a trupei Spice Girls a postat o fotografie pe rețelele de socializare, purtând o rochie neagră asortată cu cizmele galbene MSCHF x Crocs, care au prețul de 450 de dolari. Victoria a pozat în cea mai bună manieră și a adăugat un emoji cu un inimioară galbenă.

Designerul și-a aranjat părul într-o coadă de cal jos și a accesorizat ținuta cu cercei aurii și o brățară asortată.

Citește și: Cine este Gabriel Cotabiță. „O să cânt până nu mai respir!”

 

 

 




Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cât costă cei mai scumpi pantofi din lume. Prețul este unul exorbitant, costând cât o mașină de lux nou nouță!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies