Cât costă o noapte de cazare la unul dintre hotelurile din Grecia. Cristina Șișcanu a dezvăluit prețul pe care îl plătești, dacă vrei să stai lângă vedete. “Condițiile sunt foarte bune.”

Cât costă o noapte de cazare la unul dintre hotelurile din Grecia. Cristina Șișcanu a dezvăluit prețul pe care îl plătești, dacă vrei să stai lângă vedete. “Condițiile sunt foarte bune.”
Cât costă o noapte de cazare la unul dintre hotelurile din Grecia. Cristina Șișcanu a dezvăluit prețul pe care îl plătești, dacă vrei să stai lângă vedete. “Condițiile sunt foarte bune.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre cazarea unuia dintre cele mai scumpe hoteluri lângă care se află.

Cristina Șișcanu a plecat într-o vacanță cu soțul ei, iar cum aceasta împarte de fiecare dată momente frumoase în toate locurile în care merge, a făcut un filmuleț și de această dată. Vedeta TV a arătat toate hotelurile din resortul din Grecia în care se află, iar din cinci hoteluri, a reușit până acum să stea la 4 din ele. “Acesta este un loc în care nu am fost cazați niciodată.

V-am arătat înăuntru un pic. Este foarte izolat de tot resortul. Din ce am înțeles, nu are nimic în plus față de celelalte hoteluri, sunt cinci hoteluri. Noi am stat la toate, în afară de acesta, am stat pe rând. Toate sunt frumoase, superbe, dar fiecare cu specificul lui.  Dacă ne întrebați acum care mi-a plăcut cel mai tare, nu putem să alegem pentru că fiecare este diferit de celălalt și ne plac foarte mult toate.”,
a spus Cristina Șișcanu.

Cât costă o noapte la hotelul din resortul în care se află Cristina Șișcanu

Citește și: Ce spune Cristina Șișcanu despre gătitul în familie și despre cele care văd o prioritate din a-și ține soțul cu asta: “Dacă nu mă vedeți că dau cu sapa, asta nu înseamnă că nu fac lucruri.”

Hotel Grecia
Hotel Grecia[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce a deranjat-o pe Cristina Șișcanu la plajă? „Mă chinui să citesc și eu aici, să stau relaxată, nu se poate. Nu se poate așa ceva! Mi-au făcut creierul varză.”

Unul dintre hotelurile de alături este mai izolat față de celelalte, iar prezentatoarea TV a dezvăluit cât costă o noapte de cazare, dacă îți dorești să fii mai aproape de vedete.

Prețul este unul care ar putea să lase fără respirație pe multe persoane, astfel că dacă îți dorești să ai una dintre camere, trebuie să scoți din buzunar 14.000 euro pentru o noapte.  “Ce se întâmplă la acest hotel? O noapte costă 14.000 euro. Inițial am crezut că nu am auzit bine, ceva nu am înțeles și repet, nu au nimic în plus, decât faptul că aici se cazează personalitățile care vin.
Cristiano Ronaldo, alte vedete din alte zone, tocmai ca să nu interacționeze cu celelalte persoane cazate în celelalte resorturi. Aici chiar vin foarte multe vedete internaționale. Doar pentru lucrul acesta se plătesc banii aceia pe noapte. Dar în rest condițiile sunt la fel ca la celelalte hoteluri. Condițiile sunt foarte bune. Aici este intrarea și nu pot să mergi decât dacă ești cazat. La celelalte hoteluri te poți duce, dar nu în camerele hotelului.
Poți să te plimbi de la o plajă la alta dacă ești cazat aici în resort, la piscine, peste tot, dar aici, nu. Aici sunt izolați toți, stau după niște ziduri. V-am spus, banii sunt plătiți doar pentru asta, pentru că sunt foarte bine ascunși cei care se cazează aici.”
, a mai povestit Cristina Șișcanu.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Hotel Grecia
Hotel Grecia[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Regretul pe care îl are Cristina Șișcanu în vacanța alături de soțul ei, Mădălin Ionescu. „Am făcut o mare greșeală!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies