Ce spune Cristina Șișcanu despre gătitul în familie și despre cele care văd o prioritate din a-și ține soțul cu asta: “Dacă nu mă vedeți că dau cu sapa, asta nu înseamnă că nu fac lucruri.”

Ce spune Cristina Șișcanu despre gătitul în familie și despre cele care văd o prioritate din a-și ține soțul cu asta:  “Dacă nu mă vedeți că dau cu sapa, asta nu înseamnă că nu fac lucruri.”
Ce spune Cristina Șișcanu despre gătitul în familie și despre cele care văd o prioritate din a-și ține soțul cu asta: “Dacă nu mă vedeți că dau cu sapa, asta nu înseamnă că nu fac lucruri.”

Cristina Șișcanu a vorbit despre gătitul în familie și de ce acest lucru este atât de important pentru unele femei.

Cristina Șișcanu este mereu activă pe rețelele de socializare și vorbește despre diferite subiecte din viața ei care se regăsesc și în viața altor femei, iar de această dată a vorbit despre gătit și despre cum unele doamne încearcă să-și țină partenerul lângă ele doar prin acest lucru. I se pare groaznic ca în 2024 femeile să mai gândească așa și să facă mâncare în casă doar de frica să nu fie parasite. 

“Dragostea trece prin stomac” este o zicală crudă, primitivă și vreau să vă spun că este groaznic în 2024 să mai gândim așa, să mai simțim așa și să trăim această frică, că ne ține bărbatul lângă noi doar dacă îi gătim mult și sunteți bucătărese desăvârșite. Una e să faci mâncare că trebuie să mănânci sau să-ți placă să gătești, că și asta e o artă, și alta e să faci mâncare de frică să nu-ți plece soțul de lângă tine, să se ducă la alta care gătește mai bine.
Dacă soțul tău stă lângă tine pentru faptul că îi dai de mâncare, că îi gătești, îmi pare rău să te dezamăgesc, dar este oribil.”
, a spus Cristina Șișcanu.

Ce spune Cristina Șișcanu despre gătitul în familie și treburile care o țin mereu ocupată

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț neașteptat pe rețelele de socializare: „Mi-am luat iaht! Să vedeți ce frumusețe. Este imens aici. E minunat.”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ce ținute și-au ales Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu pentru cină? „Nu ne-am vorbit când ne-am ales ținutele și uite că suntem kaki amândoi.”

Vedeta TV a mai spus că acest tip de relație nici nu este o relație de cuplu, deoarece căsnicia înseamnă mult mai mult.

A mărturisit că ea nu este o femeie divorțată și nu stă la cratiță, face lucruri ușoare și este o femeie foarte ocupată, chiar dacă ceilalți nu văd toate eforturile pe care ea le depune pentru ca totul să meargă bine.  “Căsnicia asta nu este relație de cuplu, o relație de cuplu înseamnă mult mai mult decât atât. Chiar lucrul acesta m-a dat peste cap și vreau să vă spun așa.
Eu nu sunt divorțată și totuși nu stau la cratiță nu știu cât. Cel mult fac lucruri ușoare, rapide și mă ocup de alte lucruri în familia asta. Fiecare își organizează viața. Nu e un lucru rău nici să gătești, dar nu e de condamnat nici dacă o faci sau dacă faci doar chestii ușoare. Ce să vezi, eu sunt o persoană extrem de ocupată și știu că unele acum o să zică: “vai, dar ce faci tu de te dai peste cap?” Fac foarte multe și cu rezultate desăvârșite.
Dacă nu mă vedeți că dau cu sapa, asta nu înseamnă că nu fac lucruri. Poți să faci lucruri cu capul, poți să faci lucruri și fizic, evident. Sunt foarte bune ambele tipuri de munci, dar unele lucruri poți să vezi că le faci, altele se întâmplă aici (nr. în cap).”,
a mai spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce a deranjat-o pe Cristina Șișcanu la plajă? „Mă chinui să citesc și eu aici, să stau relaxată, nu se poate! Nu se poate așa ceva! Mi-au făcut creierul varză.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies